Συνεργασία της IMPACT με την DEMO ΑΒΕΕ στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Συνεργασία της IMPACT με την DEMO ΑΒΕΕ στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Συντάκτης: Deasy @ 08.11.2023

H IMPACT, μέλος του ομίλου SOFTONE, προχωράει σε περαιτέρω συνεργασία με την φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ, η οποία επέλεξε την cloud υπηρεσία B2B & B2G EINVOICING της IMPACT για την ηλεκτρονική της τιμολόγηση, επωφελούμενη από την εύκολη και γρήγορη συμμόρφωση που προσφέρει στις ισχύουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ.  Η πολυετής εμπειρία της IMPACT ως πιστοποιημένος πάροχος και η ήδη ιδιαίτερα επιτυχημένη υπάρχουσα συνεργασία των δύο εταιρειών στην λύση Archiving της IMPACT, αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες για την επιλογή.

Η DEMO ΑΒΕΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας,  δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Για περισσότερο από μια δεκαετία, η εταιρεία είναι πρώτη στην Ελλάδα σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των ειδών. Η DEMO έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς, εξάγοντας το 80% του όγκου παραγωγής σε 85 χώρες και είναι ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κ.ά.

Μέσω της συνεργασίας της με την IMPACT, η DEMO ΑΒΕΕ έχει πλέον την δυνατότητα να εκδίδει και να διαβιβάζει τα περισσότερα από 100.000 παραστατικά που ανταλλάσσει ετησίως με συνεργάτες και προμηθευτές εύκολα, γρήγορα και χωρίς τον κίνδυνο λάθους, απαλλασσόμενη  από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης και αποστολής έντυπων παραστατικών.

Η χρήση των υπηρεσιών B2B & B2G EINVOICING με την υπογραφή της IMPACT, θα προσφέρουν στην DEMO ΑΒΕΕ σημαντική μείωση του κόστους, αλλά και του χρόνου που απαιτείται για τις παραπάνω διεργασίες, βελτιώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Επιπλέον, θα επιτύχουν την αυτοματοποιημένη και ασφαλή διαβίβαση των ηλεκτρονικών πλέον παραστατικών της προς το Δημόσιο.  Η εταιρεία έχει προχωρήσει άμεσα στη χρήση της υπηρεσίας, με στόχο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024, να έχει ολοκληρώσει τις διεργασίες ενημέρωσης και ένταξης του πελατολογίου και των προμηθευτών της, ώστε να επιτύχει την πλήρη συμμόρφωση με τις  προθεσμίες που απαιτεί η νέα νομοθεσία περί ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Ο κος. Ευάγγελος Βάγιας, Technology & Digital Transformation Director της DEMO ABEE δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο των κυβερνητικών ρυθμίσεων στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ήταν κομβικό για εμάς να επιλέξουμε ένα συνεργάτη με τεχνογνωσία, εμπειρία, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες. Η ήδη επιτυχημένη μας εμπειρία με την IMPACT στην λύση Archiving ήταν το καλύτερο δείγμα γραφής για να την εμπιστευτούμε και σε αυτό τον κρίσιμο τομέα, που αναμένουμε να μας προσδώσει σημαντικά οφέλη στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας μας, απελευθερώνοντας πόρους της εταιρείας. Παράλληλα, υλοποιούμε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού ο οποίος στηρίζει την αναπτυξιακή μας στρατηγική».