Νέο Cat S75 με αμφίδρομα δορυφορικά μηνύματα

Νέο Cat S75 με αμφίδρομα δορυφορικά μηνύματα

Συντάκτης: Deasy @ 28.02.2023

Tο Cat S75, παρουσίασε η Bullitt Group, εμπλουτίζοντάς το με κορυφαία διαπιστευτήρια ανθεκτικότητας. Εκτός από την εξαιρετικά γρήγορη συνδεσιμότητα 5G που προσφέρει, το Cat S75 περιλαμβάνει επίσης το υπερσύγχρονο τσιπ NTN (Mη Επίγειο Δίκτυο Επικοινωνίας) της MediaTek που επιτρέπει την άμεση συνδεσιμότητα με γεωστατικούς δορυφόρους 37.500 χιλιόμετρα πάνω από τη γη, καθιστώντας δυνατή την αποστολή μηνύματος ή την πραγματοποίηση αιτήματος βοήθειας SOS, ακόμη και σε περιοχές χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας.

Για την εταιρεία το Cat S75 είναι το πιο σκληροτράχηλο κινητό που έχει κατασκευάσει ποτέ, έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες με επαναλαμβανόμενες πτώσεις σε χαλύβδινες πλάκες από τα 1,8 μέτρα και είναι αδιαπέραστο από σκόνη, άμμο και βρωμιά. Είναι αδιάβροχο και δοκιμασμένο σε βάθος 5 μέτρων, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει δέσμες νερού υψηλής πίεσης με πιστοποιήσεις IP68 και IP69K. Αλλά δεν σταματά εκεί - το Cat S75 υποβλήθηκε επίσης σε απαιτητικές δοκιμές στρατιωτικού επιπέδου, Mil-Spec 810H, που διασφαλίζουν ότι το τηλέφωνο μπορεί να επιβιώσει σε ακραίες θερμοκρασίες, υψηλή υγρασία, συνθήκες ομίχλης, αλατιού, κραδασμούς και δοκιμές πτώσης.

Το Cat S75 μπορεί να καθαριστεί και να απολυμανθεί με σαπούνι και νερό ή μαντηλάκια με οινόπνευμα και περιλαμβάνει την τεχνολογία Bullitt's Hygiene+, με όλες τις εξωτερικές επιφάνειες της συσκευής να περιέχουν αντιμικροβιακά ιόντα αργύρου.

Παρά τα πλέον ανθεκτικά διαπιστευτήριά του και την οθόνη 6,6" (ρυθμός ανανέωσης FHD+ 120Hz και λόγος διαστάσεων 20:9), το Cat S75 είναι λεπτό και πολύ φορητό. Μια μπαταρία 5000mAh παρέχει έως και 2 ημέρες ισχύος με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 15W και ασύρματη φόρτιση Qi. Τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Dimensity 930 2.2GHz της MediaTek, με μνήμη RAM 6 GB και χώρο αποθήκευσης 128 GB, επεκτάσιμη μέσω κάρτας MicroSD. Περιλαμβάνει μια τριπλή συστοιχία καμερών (κύριος αισθητήρας 50MP, αισθητήρας ευρείας λήψης 8MP, αισθητήρας μάκρο 2MP) με λειτουργία υποβρύχιας λήψης στο πίσω μέρος και μπροστινή κάμερα 8MP. Το Cat S75 Βασίζεται στο Android 12 και θα λάβει δύο μεγάλες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος της Google και 5 χρόνια ενημερώσεων του κώδικα ασφαλείας.

«Τα τελευταία 10 χρόνια θέτουμε τα πρότυπα για τα ανθεκτικά τηλέφωνα παγκοσμίως τόσο όσον αφορά την αξιοπιστία όσο και την καινοτομία.  Είμαι περήφανος που λέω ότι με το Cat S75 ανεβάζουμε για άλλη μια φορά τον πήχη.  Το S75 διαθέτει όλα τα κορυφαία διαπιστευτήρια ανθεκτικότητας που θα περιμένατε από ένα τηλέφωνο Cat, σε συνδυασμό με εξαιρετικά γρήγορο 5G και δορυφορική συνδεσιμότητα. Το S75 προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο ανθεκτικότητας στις κινητές επικοινωνίες που άλλα smartphones απλά δεν μπορούν να φτάσουν. Αυτό είναι το καλύτερο τηλέφωνο Cat που έχουμε φτιάξει ποτέ» ανέφερε ο Richard Wharton, συνιδρυτής του Bullitt Group.

Το Cat S75 με το Bullitt Satellite Messenger παρέχει «άθραυστες» συνδέσεις με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς κάθε φορά που βρίσκεστε στα όρια της επίγειας κάλυψης. Πάντα συνδεδεμένο, προσφέρει βελτιωμένη παραγωγικότητα για την επιχείρησή σας ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές εκτός σήματος. Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι είναι ασφαλέστεροι και οι κρίσιμες για την επιχείρηση επικοινωνίες είναι σαφώς πιο ανθεκτικές. Η συνεχής επικοινωνία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης επιχείρησης ή αποστολής και το Cat S75 είναι έτοιμο για επιχειρήσεις με ειδικές απαιτήσεις μια και υποστηρίζει Android Enterprise και προσφέρει συμβατότητα με κορυφαίες λύσεις EMM.

«Η δορυφορική τεχνολογία για κάθε smartphone είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και αυτό είναι που προσφέρει η MediaTek με το αυτόνομο και πρότυπο τσιπ δορυφορικών επικοινωνιών NTN. Συνεργαστήκαμε με επιτυχία με την Bullitt, ενσωματώνοντας την τεχνολογία 3GPP NTN και το αντίστοιχο chipset στις πρώτες εμπορικά διαθέσιμες συσκευές στον κόσμο με αμφίδρομα δορυφορικά μηνύματα», δήλωσε ο JC Hsu, Εταιρικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας ασύρματων επικοινωνιών της MediaTek. «Είναι μια σημαντική πρόοδος για τους απομακρυσμένους χρήστες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά αυτή η τεχνολογία ανοίγει επίσης το δρόμο για άλλες μοναδικές αγορές δορυφορικής επικοινωνίας και συνδεσιμότητας μέσω Smartphone».


Bullitt Satellite Messenger: Προσφέρει τεχνολογία απευθείας σύνδεσης του Smartphone σε δορυφόρο για αμφίδρομη δορυφορική ανταλλαγή μηνυμάτων

Το Bullitt Satellite Messenger είναι η πρώτη δορυφορική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων NTN που βασίζεται σε πρότυπα 3GPP ή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων «απευθείας με δορυφόρο» για κινητά τηλέφωνα***. Το νέο Cat S75 αξιοποιεί το τσιπ MediaTek NTN και το Bullitt Satellite Messenger για πρόσβαση σε ένα δίκτυο γεωστατικών δορυφόρων, παρέχοντας προσιτή και συνεχή κάλυψη διεθνώς.

Η αποστολή ή λήψη μηνυμάτων ή η αποστολή αιτήματος βοήθειας SOS μέσω δορυφόρου απαιτεί συνδρομή και συσκευή με δυνατότητα NTN. Αλλά ο καθένας, σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, μπορεί να λάβει ένα μήνυμα από κάποιον που χρησιμοποιεί την υπηρεσία Bullitt Satellite Messenger. Θα το λάβουν ως SMS και μπορούν να απαντήσουν κατεβάζοντας την δωρεάν έκδοση iOS ή Android της εφαρμογής Bullitt Satellite Messenger, που είναι διαθέσιμη στο App Store ή στο Play Store.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Bullitt Satellite Messenger επωφελούνται από μια δωδεκάμηνη δωρεάν δοκιμή του SOS Assist που παρέχει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα πρόσβαση σε κέντρα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που παρέχονται από την FocusPoint International. Τα προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων απευθείας σε δορυφόρο ξεκινούν από μόλις 4,99 € το μήνα, ενώ διατίθενται και άλλα ευέλικτα και πιο απαιτητικά προγράμματα χρήσης.


Τιμές και διαθεσιμότητα Cat S75

Το Cat S75 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα από επιλεγμένα δίκτυα και καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Με τιμή από 599  ευρώ, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν δοκιμής 3 μηνών του προγράμματος υπηρεσιών Bullitt Satellite Messenger Essentials, το οποίο περιλαμβάνει έως και 30 δορυφορικά μηνύματα το μήνα.