Οριστικό: παράλληλη μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Αnt1 TV και Ant1+

Οριστικό: παράλληλη μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Αnt1 TV και Ant1+

Με αστερίσκους η ελεύθερη θέαση των αγώνων.

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 23.11.2022

Στην οριστική απόφαση της παράλληλης προβολής όλων των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο από το ελεύθερο κανάλι όσο και από τη streaming υπηρεσία προχώρησε ο Όμιλος Αntenna. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στα τεχνικά προβλήματα της streaming υπηρεσίας Ant1+, τα οποία αποδίδονται στην εταιρεία που ανέλαβε την ανάπτυξη της πλατφόρμας. Επιπρόσθετα, αναφορά γίνεται και για τις συνδρομές, με τον Όμιλο Antenna να αποφασίζει την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της για επιπλέον τρεις μήνες.

Στην επίσημη ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στις περιπτώσεις ταυτόχρονων αγώνων, όπως ισχύει την 3η αγωνιστική των Ομίλων. Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε μετά από ερώτησή μας σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το προηγούμενο καθεστώς μετάδοσης των αγώνων, δηλαδή ο ένας θα μεταδίδεται από τον Ant1 και ο άλλος από τον Ant1+.

H ανακοίνωση του Ant1 έχει ως εξής: 

Ο Όμιλος Αntenna αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022 στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+  συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022\u2122, την εκπομπή «Football Stories», καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!