To Μy COSMOTE App και το WHAT’S UP App μοιράζουν δώρα αυτά τα Χριστούγεννα

To Μy COSMOTE App και το WHAT’S UP App μοιράζουν δώρα αυτά τα Χριστούγεννα

Φθηνότερες συσκευές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Συντάκτης: Advertorial @ 17.12.2021

Από νωρίς έβαλε τη στολή του Άη Βασίλη φέτος η COSMOTE, μοιράζοντας δώρα κάθε εβδομάδα αυτά τα Χριστούγεννα. Ήδη από την τελευταία εβδομάδα η εταιρεία μας προσφέρει την ευχέρεια να ξεκλειδώσουμε μοναδικές προσφορές επικοινωνίας και όχι μόνο, μέσα από το My COSMOTE App και του WHAT’S UP App. Από τις 22 Νοεμβρίου που πήραμε την πρώτη γεύση, οι προσφορές μεγάλωναν, βάζοντας μας ολοένα και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών.

Τώρα, στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων, τα δώρα κορυφώνονται με την COSMOTE να προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό για δεκαπέντε ημέρες. Τα δώρα φυσικά δε σταματούν εδώ, αφού τα απεριόριστα λεπτά και data πάνε πακέτο με 30% επιστροφή σε BOX πόντους και σημαντικές εκπτώσεις για τρεις παραγγελίες!

 

Απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας πάντα και παντού

Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν αγάπη, επιθυμίες, ευχές, οικογένεια. Χριστούγεννα είναι να δίνεις και να παίρνεις. Και το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο της COSMOTE μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε για να ανταλλάξουμε γιορτινές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πιο ξέγνοιαστα και χωρίς περιορισμούς, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες. Χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση data, σε χρόνο ομιλίας αλλά και στο πακέτο που είμαστε συνδρομητές. Όλοι μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά είτε είμαστε συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP) είτε σταθερής COSMOTE. Η ενεργοποίησή της γίνεται αποκλειστικά από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως τις 2 Ιανουαρίου.

 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ενεργοποίησης της προσφοράς, μπορούμε να συνδεθούμε απεριόριστα στο διαδίκτυο, όπου κι αν είμαστε, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό στην ταχύτητα πλοήγησης. Σερφάρισμα, streaming μουσικής ή ταινιών, βιντεοκλήσεις, ανέβασμα φωτογραφιών και video στα social media ξέγνοιαστα, χωρίς άγχος για το υπόλοιπο στα data, με τη μέγιστη ταχύτητα που προσφέρει το δίκτυο της COSMOTE. Ταυτόχρονα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής της COSMOTE μπορούν να απολαύσουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, για να ανταλλάξουν ευχές με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  

 

ΒΟΧ: Επιστροφή πόντων για εκπτώσεις έως και 7 ευρώ

Φυσικά, εκτός από ανταλλαγή ευχών τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με οικογενειακές στιγμές, όπου το φαγητό έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο! Γι’ αυτό η COSMOTE μας προσφέρει 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες, ώστε να κερδίσουμε τις επόμενες φορές έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία, από τα 9,000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα που διαθέτει η πλατφόρμα του BOX. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη: αρκεί με την ολοκλήρωση της παραγγελίας να αντιγράψουμε τον κωδικό XMAS30 στο BOX App και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες.

 

Προσφορές σε πλήθος συσκευών τεχνολογίας

Όμως τα χριστουγεννιάτικα δώρα της COSMOTE δεν σταματούν εδώ. Smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις θα βρουν και φέτος τα Χριστούγεννα οι καταναλωτές στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr, έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος, κάνοντας αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% €πιστροφή αν έχουν το €πιστροφή App  ή  20% €πιστροφή για όσες αγορές γίνουν μέσω των digital Wallet. Επιπλέον, με κάθε αγορά Smartphone ή Tablet αξίας 300€ και άνω, παίρνουν δώρο ασφάλεια συσκευής για 1 χρόνο.

Αυτά τα Χριστούγεννα η COSMOTE ντύθηκε Άη Βασίλης και μοιράζει απλόχερα δώρα. Μπες και εσύ στο My COSMOTE App ή το WHAT’S UP App, αλλά και σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή COSMOTE (φυσικό ή ηλεκτρονικό) και διάλεξε το δικό σου δώρο.