Έρχονται τα νέα Windows - Άλλα τέσσερα χρόνια για τα Windows 10

Έρχονται τα νέα Windows - Άλλα τέσσερα χρόνια για τα Windows 10

Συντάκτης: Deasy @ 16.06.2021

Το 2025 θα είναι η τελευταία χρονιά στην οποία θα υποστηρίζονται τα Windows 10 από την Microsoft, που ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του λειτουργικού της συστήματος το οποίο ενδεχομένως να μην ονομάζεται καν “Windows”.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως το φινάλε για τα Windows 10 θα γραφτεί στις 14 Οκτωβρίου 2025, όταν η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια και τρεις μήνες λειτουργίας.

Τα Windows 10 έφεραν σημαντικές αλλαγές, ανάμεσά τους την υπηρεσία φωνητικής υποστήριξης Cortana που παρά τις προσδοκίες της Microsoft δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον (την) Siri της Apple.

Το όνομα του νέου λειτουργικού συστήματος δεν είναι γνωστό και θα αποτελέσει μέρος της έκπληξης που επιφυλάσσει η Microsoft.

Για την ώρα όμως όλοι αναφέρονται στην επικείμενη έκδοση ως “Windows 11” και (φυσικά) υπάρχουν οι πρώτες διαρροές της επιφάνειας εργασίας και της δομής του μενού εκκίνησης.

 

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της νέας έκδοσης; Στις 24 Ιουνίου, ημέρα στην οποία η Microsoft έχει προγραμματίσει (6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) online συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή του επικεφαλής του τμήματος των Windows, Panos Panay.. Πολύ σύντομα δηλαδή…