Διαθέσιμα τα Huawei Band 6 και Huawei Watch Fit Elegant Edition

Διαθέσιμα τα Huawei Band 6 και Huawei Watch Fit Elegant Edition

Συντάκτης: Deasy @ 18.05.2021

Δύο ακόμα μέλη απέκτησε η οικογένεια wearables της Huawei στην Ελλάδα, με τα Huawei Band 6 και Huawei Watch Fit Elegant Edition που είναι πλέον διαθέσιμα στα ελληνικά καταστήματα. Μάλιστα και οι δύο συσκευές διατίθενται έως και τις 30 Μαΐου με δώρο την τσάντα παραλίας καφέ χρώματος ΙΚΑ ΚΟPU της Terra Nation.

Αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά το Huawei Band 6 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, ενισχυμένη μπαταρία και πιο προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και άθλησης.

Το Huawei Band 6 είναι το πρώτο smart band της Huawei με AMOLED FullView Display 1,47 ιντσών και 64% αναλογία οθόνης/συσκευής (screen-to-body ratio), ενώ η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες.

Το Huawei Band 6 ζυγίζει μόλις 18 γραμμάρια, υποστηρίζει All-Day SpO2 (μέτρηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα), διαθέτοντας παράλληλα ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, καταγράφοντας τους καρδιακούς παλμούς, την ποιότητα ύπνου, το επίπεδο στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Όσο για την παρακολούθηση της φυσικής άσκησης, το Huawei Band 6 υποστηρίζει 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης και ανάλυση επιστημονικών δεδομένων, βοηθώντας τους χρήστες να γυμνάζονται καλύτερα.

Από την άλλη πλευρά, το Huawei Watch Fit Elegant Edition έρχεται σε δύο χρώματα, έχει γυάλινη επιφάνεια και λουράκι από φθορο-ελαστομερές, διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, όπως η καταγραφή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Εκτός των 96 τύπων προπόνησης που παρακολουθεί, το Huawei Watch Fit διαθέτει επίσης 12 προγράμματα γυμναστικής για όλες τις τυπικές ανάγκες του χρήστη, όπως η καύση λίπους, η γράμμωση και η ανακούφιση από την ένταση στους ώμους και το λαιμό. Αυτά τα προγράμματα δεν έχουν χρονικούς ή τοπικούς περιορισμούς.

Τόσο το Huawei Band 6 όσο και το Huawei Watch Fit Elegant Edition διατίθενται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.