Όμιλος Volton: μελετά την είσοδο στις τηλεπικοινωνίες

Όμιλος Volton: μελετά την είσοδο στις τηλεπικοινωνίες

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 09.02.2021

Την πρόθεσή του να διευρύνει τη δραστηριότητά του και στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο έκανε γνωστή ο Όμιλος Volton, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στόχος του Ομίλου είναι να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό του με υπηρεσίες κινητής/σταθερής τηλεφωνίας και internet, μέσα από το μοντέλο MVNO (Mobile Virtual Network Operator) και την εμπορική του συνεργασία του με υφιστάμενο πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος Voltοn απέστειλε επίσημο αίτημα για λειτουργία ως MVNO προς όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με στόχο την πρόσβαση σε ραδιοδίκτυο και τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας και ενημέρωσε αντίστοιχα την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας ότι η είσοδος του Ομίλου στις τηλεπικοινωνίες, αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα για τον κλάδο, αφού θα δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες. Η επέκταση της δραστηριότητας του Ομίλου Volton σηματοδοτεί τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων σημαντικών επενδύσεων σε υποδομές, καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.