Πρόσβαση στη Wind Vision και από το PC

Πρόσβαση στη Wind Vision και από το PC

Συντάκτης: Deasy @ 02.12.2020

Διαθέσιμη είναι πλέον η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Wind Vision, μέσω υπολογιστή στη διεύθυνση www.windvision.gr, συμπληρώνοντας το παζλ των συσκευών μέσω των οποίων οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Στο windvision.gr ο συνδρομητής μπορεί να απολαύσει όλο το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο Family Pack με περισσότερα από 50 συνδρομητικά κανάλια που περιέχουν σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ, σπορ, μουσική και ειδήσεις. Όλες οι δυνατότητες διαχείρισης περιεχομένου είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή, όπως οι 3 οδηγοί προγράμματος για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, επανεκκίνηση, το catch up 7 ημερών, η εγγραφή και όλο το αγαπημένο περιεχόμενο του συνδρομητή στο myLibrary. Παράλληλα, ισχύουν οι ρυθμίσεις  γονικού ελέγχου και το κλείδωμα καναλιών, που έχουν οριστεί για την ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας.

Η παρακολούθηση της Wind Vision μέσω του site μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε σύνδεση Internet και οποιονδήποτε browser, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ενεργό συμβόλαιο Wind Vision και τα στοιχεία πρόσβασης που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής στο myWIND!