Στα 310 και στα 510 ευρώ οι ελληνικές τιμές για τα νέα Xbox

Στα 310 και στα 510 ευρώ οι ελληνικές τιμές για τα νέα Xbox

Συντάκτης: Deasy @ 17.09.2020

Μπορεί η μέρα να ανήκει (σε ένα βαθμό) στο Playstation 5 (και τον Ιανό) αλλά έχουμε νέα και από το στρατόπεδο του Xbox, οι προπαραγγελίες του οποίου θα ξεκινήσουν την επόμενη Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι δύο εκδόσεις της νέας κονσόλας της Microsoft έχουν ήδη οριστικοποιηθεί και δεν αποκλίνουν πολύ σε σχέση με τις τιμές που είχαν ανακοινωθεί για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Ειδικότερα, το μικρό Xbox Series S αναμένεται να κοστίζει 310 ευρώ, ενώ η τιμή για τη μεγάλη έκδοση Xbox Series X είναι 200 ευρώ υψηλότερη, στα 510 ευρώ. Σε σχέση με τις ευρωπαϊκές τιμές, η απόκλιση είναι 11 ευρώ για κάθε κονσόλα, μικρότερη δηλαδή από αυτήν που αναμενόταν αρχικά. Ενδεχομένως, ρόλο στη μικρότερη απόκλιση να έπαιξε η τελική τιμή του Playstation 5 στην Ελλάδα, η οποία παρέμεινε ίδια με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η διαθεσιμότητα των δύο Xbox το πρώτο διάστημα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα (10 Νοεμβρίου) θα είναι επαρκής για να καλύψει στη ζήτηση.