Στην online εποχή το Athens Digital Arts Festival

Στην online εποχή το Athens Digital Arts Festival

Online.adaf.gr από τις 10 Ιουλίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Συντάκτης: Deasy @ 08.07.2020

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή ψηφιακής τέχνης, εγκαινιάζει την Online εποχή. Το ADAF, εξελίσσεται, γίνεται ακόμη πιο δημιουργικό και θα πραγματοποιηθεί και Online. Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του ADAF ONLINE (online.adaf.gr), θα φιλοξενεί για δύο μήνες, καθημερινά, έργα καλλιτεχνών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους με ένα κλικ.

Το ADAF ONLINE, περιέχει έργα, τα οποία ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει on demand (στην διάθεση του κοινού από την αρχή του φεστιβάλ), αλλά και live streaming (έργα που θα προβάλλονται ζωντανά, σε καθορισμένες ημερομηνίες, τα περισσότερα εκ των οποίων, μετά την προβολή τους θα μένουν on demand στον ιστότοπο) ανάμεσα στα οποία και πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες.

Το πρόγραμμα του ADAF 2020 είναι αποτέλεσμα επιλογής από περισσότερες από 5.500 καλλιτεχνικές προτάσεις που κατέθεσαν δημιουργοί προερχόμενοι από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου.

Video Art, Animation, VR (360ο videos), Performances, Web Art, Games, Digital Image, Ομιλίες, Εργαστήρια, ADAF Kids για παιδιά & γονείς, Φεστιβάλ του Κόσμου, καθώς και Installation complementary videos, θα προβληθούν στο ADAF ONLINE.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το Athens Digital Arts Festival, παρουσιάζει  για πρώτη χρονιά τα δικά του βραβεία, τα ADAF AWARDS, συνδέοντας ακόμη περισσότερο καλλιτέχνες και κοινό. Καθ' όλη τη διάρκεια, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του έργα και στις 10 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι βραβευμένοι καλλιτέχνες.

Το μόνο που χρειάζεται για να πάρετε τη γεύση της ADAF ONLINE εμπειρίας είναι να κάνετε subscribe στο online.adaf.gr.