Στις 5 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 20

Στις 5 Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 20

Συντάκτης: Μίλτος Μαυρωνάς @ 08.07.2020

Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού, με ένα ακόμα Unpacked event είναι και φέτος η Samsung, παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν χθες, το καλοκαιρινό Unpacked θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online στις 5 Αυγούστου και όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2020 τα φώτα θα είναι στραμμένα στην επόμενη γενιά της σειράς Galaxy Note, με το μενού των παρουσιάσεων να έχει πιθανότατα ένα ακόμα πιάτο, αυτό της δεύτερης γενιάς του αναδιπλούμενου Galaxy Fold.

Διατηρώντας την γραμμή που ακολουθεί πλέον η κορεατική εταιρεία το Galaxy Note 20 θα έχει και Plus έκδοση. Αν και μέχρι πρόσφατα οι διαρροές για τα νέα μοντέλα ήταν περιορισμένες, το «λάθος» έγινε από την επίσημη σελίδα της Samsung στη Ρωσία, στην οποία αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες των συσκευών. Σύμφωνα με αυτές η κορυφαία πρόταση έρχεται τουλάχιστον με μία τριπλή κύρια κάμερα, με μία τέταρτη να μην έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν είναι αισθητήρας βάθους ή laser autofocus. Ακολουθώντας τη σειρά Galaxy S20 και η οθόνη της σειράς Galaxy Note 20 θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον μία έκδοση της σειράς θα υποστηρίζει 5G δίκτυα. Προφανώς από το Note 20 δεν θα απουσιάζει το S Pen, που είναι και το κύριο στοιχείο που διαφοροποιεί τα συγκεκριμένα μοντέλα από τα Galaxy S.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το δεύτερο πιάτο του Unpacked event θα είναι το Galaxy Fold 2, με τις πληροφορίες να θέλουν τη Samsung να αυξάνει τόσο το μέγεθος της εσωτερικής οθόνης στις 7,7 ίντσες όσο και της εξωτερικής.

Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν η Samsung θα θέλει να καλύψει την απουσία της από την IFA 2020 με το Unpacked event του Αυγούστου, παρουσιάζοντας επιπλέον προϊόντα τότε ή θα το κάνει αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο.