To MWC στη Βαρκελώνη μέχρι το 2024

To MWC στη Βαρκελώνη μέχρι το 2024

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 20.04.2020

Τα χέρια έδωσαν η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας – GSMA με τις αρμόδιες αρχές της πόλης της Βαρκελώνης για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, με την πρωτεύουσα της Καταλονίας να παραμένει η πόλη διεξαγωγής της μεγάλης έκθεσης Mobile World Congress μέχρι και το 2024.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης σημειώνεται ότι σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να προσβλέπουμε στο μέλλον, κάτι που σηματοδοτείται και με την ανανέωση της συνεργασίας, εκτιμώντας ότι το event της επόμενης χρονιάς θα αποτελέσει και αυτό ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας οικονομικής ανάκαμψης.

Υπενθυμίζεται ότι το Mobile World Congress του 2020, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Στο μεταξύ, την προηγούμενη Παρασκευή το GSMA προχώρησε και στην ακύρωση του MWC Shanghai 2020 (της αντίστοιχης –μικρότερης όμως κλίμακας- εκδήλωσης στην Κίνα), το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα άνοιγε τις πύλες του στα τέλη Ιουνίου.