Ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια συνδρομητές η πλατφόρμα Disney Plus

Ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια συνδρομητές η πλατφόρμα Disney Plus

Συντάκτης: Deasy @ 09.04.2020

Πολύ νωρίτερα από το 2024 θα ξεπεράσει, όπως φαίνεται, τον στόχο των 60 εκατομμυρίων συνδρομητών η τηλεοπτική πλατφόρμα Disney Plus, η οποία μόλις πέντε μήνες μετά το αρχικό της λανσάρισμα διαθέτει πλέον μια συνδρομητική βάση 50 εκατομμυρίων.

Αν και δεν γίνεται αναφορά στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας είναι βέβαιο ότι ο περιορισμός των ανθρώπων στα σπίτια ευνόησε την ανάπτυξη της βάσης της πλατφόρμας της Disney, η οποία εκτός των ΗΠΑ είναι εδώ και δύο εβδομάδες διαθέσιμη και στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Γερμανία, η Αγγλία, η Ισπανία αλλά και η Γαλλία στην οποία λανσαρίστηκε με μια μικρή καθυστέρηση. Παράλληλα, η υπηρεσία Disney Plus είναι εδώ και μία εβδομάδα διαθέσιμη και στην τεράστια αγορά της Ινδίας, όπου συνεργάζεται με την τοπική Hotstar. Όπως έγινε γνωστό, ήδη στις επτά πρώτες ημέρες διάθεσης της πλατφόρμας η Disney Plus έχει περίπου 8 εκατομμύρια συνδρομητές στη συγκεκριμένη χώρα.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, μέσα στο 2020 η υπηρεσία Disney Plus θα είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη τη δυτική Ευρώπη, την Ιαπωνία αλλά και τη Λατινική Αμερική. Η ελληνική αγορά λογικά δεν θα συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω χώρες, με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες να τοποθετούν χρονικά το λανσάρισμα στη χώρα μας στο Μάρτιο του 2021.