50 χρόνια Samsung

50 χρόνια Samsung

Τρεις άξονες για το μέλλον

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 01.11.2019

Πενήντα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνονται σήμερα για τη Samsung, η οποία ιδρύθηκε την 1η Νοεμβρίου 1969. Εκτός του εορτασμούς της σημαντικής αυτής επετείου που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ο Kinam Kim επικεφαλής του τομέα προϊοντικών λύσεων έδωσε και το στίγμα για το μέλλον της, ανακοινώνοντας τρεις βασικούς στόχους, άξονες για τις επόμενες δεκαετίες. Συγκεκριμένα, οι τρεις αυτοί άξονες συνοψίζονται σε:

Καινοτομία -  «Η απρόβλεπτη αλλαγή, συνέπεια της μεταβολής των δημογραφικών στοιχείων και της συμπεριφοράς των καταναλωτών, θα αποτελέσει σήμα κατατεθέν της νέας εποχής του κλάδου της Τεχνολογίας», σημείωσε. «Για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας στη νέα εποχή, θα πρέπει να επιδιώξουμε την απόλυτη καινοτομία. Δεν θα πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να μαθαίνουμε, να είμαστε τολμηροί και ατρόμητοι, και ιδιαίτερα αναλυτικοί στην υλοποίηση των καθηκόντων μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πελατοκεντρική φιλοσοφία - «Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις προσδοκίες τους, πριν εκείνες προκύψουν, και βρίσκοντας τρόπους να επιτύχουμε στις αναπτυσσόμενες αγορές, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο της λειτουργίας μας», τόνισε ο κος Kim         

Συνεισφορά σε έναν καλύτερο κόσμο - «Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για να συνεχίσει η Samsung να εξελίσσεται σε μια εταιρεία που συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και που θα αγαπηθεί από τις επόμενες γενιές. Περιμένω από όλους μας να μην αμελήσουμε τις ευθύνες μας ως εταιρικοί πολίτες στο ταξίδι αυτό» κατέληξε.