Εντυπωσιάζει η GoPro Hero8 Black

Εντυπωσιάζει η GoPro Hero8 Black

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 02.10.2019

Αναβαθμισμένη τεχνολογία σταθεροποίησης, ενσωματωμένη και αναδιπλούμενη βάση στήριξης, ψηφιακοί φακοί, νέα αξεσουάρ, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της GoPro Hero8 Black, που παρουσιάστηκε χθες επίσημα, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με τη νέα της κάμερα, την καλύτερη που έχει παρουσιάσει ποτέ, η GoPro προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τους δημιουργούς περιεχομένου, τους vloggers και όσους θέλουν να κινηματογραφούν στην καλύτερη δυνατή ποιότητα τις active στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Η GoPro Hero8 Black υποστηρίζει λήψη video ανάλυσης 4Κ στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο ή ακόμα και 1080p στα 240 fps, δυνατότητα live streaming μέσω WiFi σε ανάλυση FullHD, ενώ χάρη στη λειτουργία TimeWarp 2.0 μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τον αριθμό των καρέ ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του χρήστη. Στον τομέα της φωτογραφίας προσφέρει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ανάλυσης 12ΜΡ, με δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων RAW, λειτουργία SuperPhoto, όπως επίσης και αναβαθμισμένο HDR. Επιπλέον, η λειτουργία LiveBurst Mode προσφέρει την ευχέρεια καταγραφής έως και 90 φωτογραφιών.  

Διευρύνοντας τα δημιουργικά όρια των χρηστών της η νέα GoPro έρχεται με τέσσερις ψηφιακούς φακούς, που προσφέρει τη δυνατότητα εναλλαγής κάδρου, από super ευρυγώνιο έως πολύ κοντινό, ενώ τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα αλλά και το καλύτερο φιλτράρισμα του ανέμου βελτιώνουν θεαματικά και την ποιότητα του ήχου. Μαζί με τα παραπάνω η GoPro αναβαθμίζει και την τεχνολογία σταθεροποίησης (HyperSmooth 2.0), προσφέροντας πολλαπλά επίπεδα.

Η GoPro Hero8 Black είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στο νερό σε βάθος έως 10 μέτρα, υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο (14 συνολικά εντολές), ενώ ενσωματώνει και αναδιπλούμενη βάση στήριξης. Αξιοποιώντας αυτήν την frameless σχεδίασή της η action κάμερα της GoPro μπορεί να δεχθεί πάνω στο σώμα της αξεσουάρ, με την εταιρεία να παρουσιάζει χθες τα τρία πρώτα expansion mods που βελτιώνουν τις επιδόσεις σε τρία επίπεδα. Το Light Mod βελτιώνει το φωτισμό, το Media Mod τον ήχο και η extra αναδιπλούμενη Display Mod τον έλεγχο των λήψεων.