ΤechTalent.jobs: άνοιξε σε όλες τις εταιρείες η πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

ΤechTalent.jobs: άνοιξε σε όλες τις εταιρείες η πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 13.11.2018

Ανοικτή σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο εργοδότη είναι πλέον η πλατφόρμα TechTalent.jobs, η νέα ελληνική υπηρεσία που έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα ταλέντα και τις εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών.

Η πλατφόρμα ολοκλήρωσε τη δοκιμαστική φάση λειτουργία της, από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου 2018, στη διάρκεια της οποίας είχε συνεργαστεί με επιλεγμένες εταιρείες και οργανισμούς με σκοπό τη βελτιστοποίηση της υπηρεσίας καθώς και της εμπειρίας των πελατών. Πλέον, όποιος εργοδότης επιθυμεί μπορεί να δημιουργήσει εταιρικό προφίλ και να αναρτά αγγελίες για θέσεις εργασίας προγραμματιστών (Front and Back-end developers, DevOps, System Administrators, Data Scientists, Mobile, Enterprise, Embedded) και άλλων παρεμφερών ειδικοτήτων του κλάδου ICT, με μιας πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία πληρωμής. Για όλα τα υποψήφια ταλέντα η εγγραφή και χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν.

Εφόσον μια αγγελία έχει δημοσιευθεί, η Tech Τalent δεσμεύεται να τρέξει και να ολοκληρώσει την καμπάνια για την συγκεκριμένη θέση μέσα σε περίοδο 15 ημερών. Μέσα σε αυτή την περίοδο ειδοποιεί τα Ταλέντα στη βάση δεδομένων του TechTalent.jobs για την νέα αγγελία, ταιριάζει τα προφίλ με τις απαιτήσεις του εργοδότη και επιλέγει τους καλύτερους υποψηφίους. Στο τέλος της διαδικασίας, ο εργοδότης λαμβάνει από την Tech Talent τα 3 πιο ταιριαστά προφίλ ανάμεσα στους υποψηφίους για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Η Tech Talent, δημιουργήθηκε από την ομάδα του Found.ation και κέρδισε το βραβείο Envolve Entrepreneurship 2017 (HEA Award 2017). Η καινοτομία της υπηρεσίας έγκειται στο ότι, για την επίτευξη της βέλτιστης αντιστοίχισης ανάμεσα σε developers και εταιρίες, βαρύτητα δίνεται στις δεξιότητες και όχι μόνο στο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.