Υπηρεσία Cloud Recording για τις νέες κάμερες mydlink

Υπηρεσία Cloud Recording για τις νέες κάμερες mydlink

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 29.10.2018

Ένα βολικό τρόπο καταγραφής και αποθήκευσης των βίντεο που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ελέγχου χώρου mydiling προσφέρει η D-Link. Ειδικότερα, η υπηρεσία Could Recording προσφέρει στους χρήστες έναν ιδιωτικό αποθηκευτικό χώρο στο cloud, παρέχοντας τους την ευχέρεια να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις καταγεγραμμένες λήψεις των καμερών τους.

Μέσω του cloud recording οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται γρήγορα και εύκολα τα βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά τους, αξιοποιώντας τη δωρεάν 24ωρη διατήρηση των αρχείων τους στο σύννεφο, ενώ έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την υπηρεσία Cloud Recording, σε ένα από τα οικονομικά πακέτα που προσφέρει η D-Link, για διατήρηση των βίντεο για 30 ημερες. Το πακέτο αυτό υποστηρίζει έως και 10 συνδεδεμένες κάμερες.

Μέσω της εφαρμογής mydlink, η οποία είναι δωρεάν για λήψη από όλα τα σημαντικά app stores, οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας εγγραφή στο Cloud, να δουν τα αποθηκευμένα βίντεο τους ή να παρακολουθήσουν ό,τι καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκονται. Η υπηρεσία Cloud Recording mydlink™ παρέχει στους χρήστες ολοκληρωμένο έλεγχο για το τι και πότε έχει καταγραφεί, ενώ παράλληλα μπορεί να συνεργαστεί με τις υπηρεσίες του Amazon Alexa, του Google Assistant και του IFTTT (If This Then That).

Η ρύθμιση και εγκατάσταση είναι απλή. Οι χρήστες μπορούν με ευκολία να προσθέσουν τις κάμερες της οικίας και του γραφείου στην υπηρεσία Cloud Recording mydlink, ενώ μπορούν να διαχειριστούν αυτοματισμούς, να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν συγκεκριμένες συσκευές ή να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες απορρήτου σε πολλές συσκευές χρησιμοποιώντας τις βολικές  συντομεύσεις ‘one tap’. Για όσους χρησιμοποιούν πολλαπλές κάμερες, η εφαρμογή mydlink επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι συμβαίνει σε όλες τις γωνίες του σπιτιού ή του γραφείου από μία μόνο οθόνη. 

Η υπηρεσία Cloud Recording είναι συμβατή με μία ευρεία γκάμα νέων mydlink καμερών παρακολούθησης και ασφάλειας, η οποία συμπεριλαμβάνει:

DCS-2802KT, mydlink Pro Wire-Free Camera Kit,

DCS-8000LH, mydlink Mini HD Wi-Fi Camera,

DCS-8010LH, mydlink HD Wi-Fi Camera,

DCS-8100LH, mydlink HD 180 Degree Wi-Fi Camera,

DCS-8300LH, mydlink Full HD Wi-Fi Camera,

DCS-8525LH, mydlink Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera