Νέα κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών Vodafone Family

Νέα κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών Vodafone Family

Συντάκτης: Deasy @ 23.01.2017

Με στόχο να αυξήσει τον ποιοτικό χρόνο που περνούν τα μέλη της ελληνικής οικογένειας μεταξύ τους η Vodafone προχωράει στην αναβάθμιση των οικογενειακών πακέτων Vodafone Family, έτσι ώστε να απευθυνθεί περισσότερο στις ανάγκες τους.

Πρόκειται ενδεχομένως για μια από τις ελάχιστες φορές που αντιστρέφεται η διαδικασία προώθησης ενός προϊόντος, αφού στην περίπτωση της Vodafone έχει πρώτα διερευνηθεί ένα σημαντικό πρόβλημα στο ειδικό αυτό κοινό, αναπροσαρμόζοντας τις προσφορές και τα προνόμια που περιέχει η υπηρεσία (Vodafone Family).

Η Vodafone στάθηκε στο ανησυχητικό εύρημα μιας πρόσφατης έρευνας, σύμφωνα με το οποίο ο ποιοτικός χρόνος που περνούν οι γονείς με τα παιδιά τους (ηλικίας 0-18 ετών) περιορίζεται κατά μέσο όρο στα 48 λεπτά την ημέρα. Το νούμερο αυτό είναι αρκετά μικρότερο τις καθημερινές και ανεβαίνει τα σαββατοκύριακα, βγάζοντας το μέσο όρο των 48 λεπτών. Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι οι γονείς έχουν εντελώς άλλη εικόνα, θεωρώντας ότι ο  ποιοτικός χρόνος που περνά όλη η οικογένεια μαζί, είναι 3 ώρες κατά μέσο όρο την ημέρα, με το 80% να τονίζει ότι ο χρόνος αυτός είναι λιγότερος από αυτόν που θα ήθελαν. Ωστόσο, στην πράξη, μετά από αναλυτική περιγραφή των δραστηριοτήτων της οικογένειας ο ποιοτικός χρόνος κατεβαίνει στα 48 λεπτά κατά μέσο όρο.

Σε αυτή τη λογική η Vodafone αλλάζει και τοποθετείται γύρω από την οικογένεια, δημιουργώντας τη νέα κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών Vodafone Family.

Συγκεκριμένα, σε επίπεδο επικοινωνίας τα οικογενειακά προγράμματα Vodafone Family One προσφέρουν ομιλία, internet και ψυχαγωγία, προσφέροντας καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων. Παράλληλα, τα προγράμματα Vodafone Family One παρέχουν στην οικογένεια τη δυνατότητα να μοιράζεται ως και 4GB internet στο κινητό, αλλά και τη δυνατότητα να ορίζει ο γονιός  προσωπικό όριο στη χρήση MB κάθε μέλους της. Αυτό είναι το συμβατικό κομμάτι των νέων προγραμμάτων.

Ωστόσο, τα Vodafone Family εμπλουτίζονται επιπλέον και με το εκτενές πρόγραμμα προνομίων Vodafone Thank you, που δίνει τη δυνατότητα στην οικογένεια να απολαμβάνει δραστηριότητες και εμπειρίες, αλλά και  να επωφελείται σημαντικά μειώνοντας τα καθημερινά της έξοδα. Το Vodafone Thank you εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε να προσφέρει περισσότερες προσφορές και υπηρεσίες επιτρέποντας έτσι στην οικογένεια να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ευκαιρίες για ποιοτικό χρόνο, όπως εισιτήρια cinema/θέατρο, φαγητό, εισιτήρια πλοίων, πακέτα διακοπών και ξενοδοχείων και πολλά άλλα.