Νέα προγράμματα Nova3play

Νέα προγράμματα Nova3play

Συντάκτης: Deasy @ 09.11.2016

Στη διάθεση νέων προγραμμάτων που συνδυάζουν ADSL Internet, τηλεφωνία και τηλεόραση προχώρησε η Nova. Ειδικότερα, τα νέα triple play προγράμματα είναι:

- Nova3play Family με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά, υπεραστικά τηλέφωνα και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Start pack που δεν περιλαμβάνει το αθλητικό περιεχόμενο και τα κανάλια nova cinema. Το μηνιαίο πάγιο του συγκεκριμένου πακέτου ξεκινάει από τα 30,14 ευρώ (χωρίς το τέλος τηλεόρασης) και ανεβαίνει με ενδεχόμενες πρόσθετες υπηρεσίες. Με 24,90 ευρώ το συγκεκριμένο πακέτο δεν προσφέρει δωρεάν υπεραστικά τηλέφωνα.

- Nova3play Family+ με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά υπεραστικά τηλέφωνα, 12 ώρες κλήσεις για κινητά και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Start pack. Η τιμή του ξεκινάει από τα 40,22 ευρώ.

- Nova3play Cinema με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά, υπεραστικά τηλέφωνα και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Cinema Pack που δεν περιλαμβάνει το αθλητικό περιεχόμενο. Η τιμή του ξεκινάει από τα 45,26 ευρώ.

- Nova3play Cinema+ με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά υπεραστικά τηλέφωνα, 12 ώρες κλήσεις για κινητά και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Cinema Pack. Η τιμή του ξεκινάει από τα 55,34 ευρώ.

- Nova3play Sports με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά, υπεραστικά τηλέφωνα και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Sports pack, που περιλαμβάνει το αθλητικό περιεχόμενο αλλά όχι τα κανάλια Nova cinema. H τιμή του πακέτου ξεκινάει από τα 50,20 ευρώ.

- Nova3play Full με Internet έως 24Mbps, δωρεάν σταθερά υπεραστικά τηλέφωνα, 12 ώρες κλήσεις για κινητά και το τηλεοπτικό πακέτο Nova Full Pack. Το κόστος του προγράμματος ξεκινάει από τα 75,42 ευρώ.

Σε όλα τα παραπάνω προγράμματα παρέχεται δωρεάν ο τηλεοπτικός εξοπλισμός.