Η Siemens το έκανε πάλι: Πλύσιμο Ρούχων 2.0

Η Siemens το έκανε πάλι: Πλύσιμο Ρούχων 2.0

Συντάκτης: Advertorial @ 04.11.2016

Η τελευταία επαναστατική καινοτομία στη φροντίδα των ρούχων έρχεται ξανά από τα εργαστήρια της Siemens και ακούει στο όνομα sensoFresh. Για πρώτη φορά, ένα πλυντήριο μπορεί να εξουδετερώσει κάθε είδος μικροβίου στα ρούχα σας, χωρίς τη χρήση νερού ή πρόσθετων χημικών ουσιών. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για απλές ή και επίμονες οσμές, όπως κάπνα ή κλεισούρα, ούτε καν για βακτήρια ή μικρόβια. Με το σύστημα sensoFresh από τη Siemens, τα πιο ευαίσθητα υφάσματα ή ακόμα και αυτά που δεν πλένονται καθόλου, καθαρίζουν και απολυμαίνονται με την αρτιότητα και την αποτελεσματικότητα που μας έχει συνηθίσει η Siemens, μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Κι όλα αυτά χωρίς τα ρούχα να έρθουν σε επαφή, όχι απλά με απορρυπαντικό, αλλά ούτε καν με νερό. Μυρωδιές από τσιγάρο, καπνό, πολυκοσμία ή οτιδήποτε άλλο, εξαφανίζονται πολύ γρήγορα για να μην σε εμποδίζει τίποτα από το να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ ξανά και ξανά και ξανά, από μέρα σε μέρα, από τη μια εμφάνιση στην άλλη, αφού θα είναι έτοιμο φρεσκαρισμένο σε μόλις 30 λεπτά. Αυτή η τεχνολογία δεν αλλάζει απλά τον τρόπο που βλέπεις το πλύσιμο των ρούχων, αλλά σου ανοίγει νέους δρόμους για να ζήσεις όπως πραγματικά θες, χωρίς να σε νοιάζει το ποιά ρούχα σου είναι καθαρά για να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο ή το πότε θα προλάβεις να βάλεις πλυντήριο. Για σένα που η εμφάνισή σου παίζει ρόλο και θέλεις να αφιερώνεις το χρόνο σου σε πράγματα που έχουν αληθινή σημασία, η Siemens έφερε το sensoFresh.

Και last but not least, όλα αυτά τα έχεις, ενώ πετυχαίνεις οικονομία σε τόσα διαφορετικά επίπεδα που ίσως να σου ξεφύγουν μερικά. Πρώτον, τα ρούχα σου ζουν περισσότερο, αφού καταπονούνται από το συμβατικό πλύσιμο πολύ λιγότερες φόρες. Δεύτερον, τα έξοδα του σπιτιού γύρω από το πλύσιμο των ρούχων μειώνονται σημαντικά: λιγότερα πλυντήρια, λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, νερού, απορρυπαντικών και μαλακτικών. Τρίτον, μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα για το νοικοκυριό σου, που καταναλώνει σημαντικά λιγότερους πόρους του περιβάλλοντος για την φροντίδα των ρούχων σου. Και φυσικά ενώ εσύ απολαμβάνεις ρούχα όχι απλά το ίδιο φρέσκα και καθαρά όσο συνήθιζες μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα πιο πολύ, ακόμα πιο εύκολα και σε ακόμα λιγότερο χρόνο. Υψηλή τεχνολογία αιχμής για τον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής. Η Siemens, με τη δύναμη του iSensoric, για άλλη μια φορά μας δείχνει πως η τεχνολογία έχει τη δύναμη να μετατρέψει μια καθημερινή συμβατική δραστηριότητα σε μια επανάσταση που μας φέρνει πιο κοντά στο μέλλον.