Υποτροφίες Cosmote ύψους 750.000 ευρώ

Υποτροφίες Cosmote ύψους 750.000 ευρώ

Συντάκτης: Deasy @ 11.12.2015

750.000 ευρώ σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες απέδωσε η Cosmote, αυξάνοντας φέτος τον αριθμό των υποτροφιών από είκοσι σε πενήντα, ύψους 15.000 ευρώ η καθεμία.

Οι υποτροφίες Cosmote μετρούν πλέον 14 χρόνια και η φετινή εκδήλωση απονομής πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Η Cosmote απέδωσε επίσης μια ξεχωριστή υποτροφία στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ, Ζαχαρία Πιπερίδη, που χάθηκε πρόσφατα. Η τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους 20.000 ευρώ δόθηκε σε πρωτοετή φοιτητή της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την οποία είχε αποφοιτήσει ο εκλιπών.   

Ως εφόδια για την πραγματοποίηση των σπουδών τους, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον σε όλους τους υποτρόφους, δωρεάν υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικότητας για το διάστημα φοίτησης κάθε σχολής, υπηρεσίες τηλεόρασης για ένα χρόνο, καθώς και κινητό τηλέφωνο και tablet.