Καμπάνια του Pornhub για καθαρές θάλασσες και ακτές

Καμπάνια του Pornhub για καθαρές θάλασσες και ακτές

Συντάκτης: Deasy @ 29.08.2019

Πολλά μπορεί να προσάψει (αν θέλει κάποιος) στο πιο δημοφιλές site ερωτικών ταινιών όμως θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι άνθρωποι που τρέχουν το marketing έχουν αποδείξει αρκετές φορές τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Μια ακόμα απόδειξη είναι η τελευταία καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού για καθαρές θάλασσες και ακτές. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει στον γλάρο με το γνωστό σλόγκαν, στο Pornhub πήγαν αρκετά παρακάτω με το νέο video που είναι διαθέσιμο από προχθές στο YouTube.

«Εδώ στο Pornhub μας αρέσουν τα βρώμικα (κόλπα), όμως ακόμα και εμείς έχουμε κάποια όρια» διαβάζουμε στα πρώτα πλάνα του video, που παρακολουθούμε ένα ερωτικό ζευγάρι. Το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε μία παραλία με τόνους σκουπιδιών γύρω του. «Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για τη μόλυνση των ακτών και των θαλασσών, γυρίζοντας την πιο βρώμικη ταινία πορνό όλων των εποχών».  

Όπως μας ενημερώνει το video, οι άνθρωποι του Pornhub πραγματοποίησαν τα γυρίσματα της τελευταίας ερωτικής ταινίας τους σε μία από τις πιο βρώμικες παραλίες σε όλο τον κόσμο. H ταινία είναι ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Pornhub και για κάθε θέασή της το γνωστό site θα προσφέρει ένα ποσό που θα πηγαίνει στην πρωτοβουλία Ocean Polymers, που έχει ως αντικείμενο την παροχή μίας βιώσιμης λύσης για την απομάκρυνση και την επεξεργασία των αποβλήτων των ωκεανών.

Δείτε το video