Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Envolve Award Greece μέχρι τις 31 Μαΐου

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Envolve Award Greece μέχρι τις 31 Μαΐου

Συντάκτης: Deasy @ 03.05.2018

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας) για τις 31 Μαΐου ανακοίνωσε το Envolve (http://EnvolveGlobal.org), σημειώνοντας ότι η προθεσμία παρατάθηκε λόγω του εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος για το φετινό βραβείο.

H ομάδα του Envolve θα συνεχίσει να προωθεί το πρόγραμμα βράβευσης σε όλη την Ελλάδα, με την περιοδεία ενημέρωσης να έχει ήδη ολοκληρωθεί σε 13 πόλεις. Στις 16 Μαΐου, διοργανώνεται εκδήλωση στην Αθήνα, στην οποία θα ενημερωθούν νέοι επιχειρηματίες σχετικά με την εξέλιξη των βραβείων και θα παρουσιαστεί πώς το Envolve μπορεί να υποστηρίξει την επιχειρηματική κοινότητα. Επιπλέον, μία δεύτερη περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, μεταξύ 17 και 19 Μαΐου, κατά την οποία η ομάδα θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, σε αναζήτηση νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Κρήτη αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών μέσω των  καναλιών επικοινωνίας που διατηρεί ο οργανισμός (ιστοσελίδα, social media) καθώς και μέσω νέας ανακοίνωσης που θα ακολουθήσει.

Η αποστολή του Envolve βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τους πόρους και τα βραβεία. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παρέχει εκπαίδευση για νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, αξιοποιώντας παράλληλα συνεργασίες με άλλους οργανισμούς και εταιρείες, που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα επιχειρηματικών πόρων. Το πρόγραμμα βραβείων στην Ελλάδα διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από πολλούς οργανισμούς, όπως η Antidote, η Atradius, το epixeiro.gr, το IADR, η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Kyvernitis Travel, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου,  η Microsoft, η Moore Stephens, η People for Business, η Reed Smith, η SAP Hellas, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η V+O Communication και η White Room.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό του Envolve Award Greece είναι στις 31 Μαΐου 2018. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο και οι νικητές το Νοέμβριο του 2018.