Νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom

Νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom

Συντάκτης: Deasy @ 02.11.2017

Δύο περίπου χρόνια πριν όταν και παρουσιάστηκε η υβριδική πλατφόρμα του (τότε) ΟΤΕ TV η εταιρεία είχε σημειώσει ότι ανάμεσα στις υπηρεσίες που σχεδίαζε να προσφέρει μελλοντικά ήταν και η δυνατότητα παρακολούθησης από μία σύνδεση διαφορετικού προγράμματος σε διαφορετικές τηλεοράσεις. Το όνομα είχε προκριθεί ήδη από τότε Multiroom και η Cosmote σήμερα ανακοίνωσε το λανσάρισμά της. Με την υπηρεσία Cosmote TV Multiroom τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Επιπλέον, μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Multiroom θα έχουν πρόσβαση και στο σύνολο των διαδραστικών υπηρεσιών από το σύνολο των τηλεοράσεων τους: Replay TV, Cinema On Demand, TV Plus, δυνατότητα εγγραφής κ.α. είναι επίσης διαθέσιμες. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλοι οι αποκωδικοποιητές να είναι συνδεδεμένοι στον ίδιο router.

Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση, ενώ για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου το κόστος φθάνει τα 32,90 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευσης