Ξέχασε την hellas online, ώρα να γνωρίσεις το Vodafone Home

Ξέχασε την hellas online, ώρα να γνωρίσεις το Vodafone Home

Συντάκτης: Deasy @ 05.10.2015

Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας απορρόφησης της hellas online προχώρησε η Vodafone, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες. Η νέα εμπορική μάρκα δεν είναι άλλη από αυτή της Vodafone, αφού η εταιρεία μετονομάζει όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της hellas online σε Vodafone Home. H απόφαση περιλαμβάνει και για τη συνδρομητική πλατφόρμα τηλεόρασης hol my tv, η οποία πλέον μετονομάζεται σε Vodafone TV.

H απόφαση της Vodafone έρχεται μόλις λίγες ημέρες (χωρίς να σχετίζεται βεβαίως) μετά τη σχεδόν αντίστοιχη απόφαση από τον Όμιλο ΟΤΕ, ο οποίος προχώρησε στη μετονομασία των προϊόντων σταθερής και Internet που προσφέρει, χρησιμοποιώντας ως πρώτο συνθετικό το brand της Cosmote.

Και οι δύο αποφάσεις έρχονται σε συνέχεια αντίστοιχων κινήσεων σε τηλεπικοινωνιακούς ομίλους του εξωτερικού που προχωρούν σε ενιαία εμπορική μάρκα για όλες τις υπηρεσίες τους, προτιμώντας ως επί τω πλείστον το brand που προέρχεται από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας.