Βίντεο-παρουσίαση του My COSMOTE app για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Βίντεο-παρουσίαση του My COSMOTE app για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Συντάκτης: Deasy @ 30.07.2019

Ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο έχουν εδώ και μερικούς μήνες στη διάθεσή τους οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η εφαρμογή My COSMOTE app, μετά την έκδοση για τους ιδιώτες συνδρομητές, ήρθε να προσφέρει και στο επαγγελματικό κοινό αντίστοιχα οφέλη και τη δυνατότητα ελέγχου διαχείρισης όλων των συνδέσεων κινητής και σταθερής των εταιρειών.

Με το My COSMOTE app οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή εικόνα για τις εταιρικές τους συνδέσεις και ταυτόχρονα να ενεργοποιούν νέα πακέτα και υπηρεσίες, ακριβώς τη στιγμή που τις χρειάζονται, κερδίζοντας σε ευελιξία και αμεσότητα, αφού όλα μπορούν να γίνουν απευθείας από το smartphone που έχουν στα χέρια τους.

Tο My COSMOTE app αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο εξυπηρέτησης, για τη διαχείριση των αναγκών των συνδρομητών, καλύπτοντας κάθε ξεχωριστή ανάγκη τους και ήδη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Είναι όντως τόσο χρήσιμη;  

Στο παρακάτω video επεξηγούμε τα πιο σημαντικά οφέλη του My COSMOTE App για τους επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Οφέλη που εξηγούν σε ένα μεγάλο βαθμό και τη δημοτικότητα της εφαρμογής.

Το My COSMOTE app είναι διαθέσιμο τόσο σε Android όσο και iOS περιβάλλον, για smartphone και tablet.