Ενα ανήσυχο καλοκαίρι

Ενα ανήσυχο καλοκαίρι

Συντάκτης: Deasy @ 18.07.2016

Όλα όσα συνέβησαν στην Τουρκία τα είδαμε, πολλοί κρυφογέλασαν (οκ, κρυφογελάσαμε) όταν είδαμε τον Ερντογάν και άλλα σημαίνοντα στελέχη της πολιτικής σκηνής να “απευθύνονται στον λαό” μέσω FaceTime και άλλων διαβολεμένων πραγμάτων τα οποία κανένας Αλλάχ δεν είχε ευλογήσει. Βέβαια όσο περνούσαν οι ώρες καταλάβαινε κανείς πως η κατάσταση ήταν είναι περισσότερο πολύπλοκη απ’ ό,τι θα εκτιμούσε κανείς στην αρχή, αλλά έτσι συμβαίνει με πολλά από τα πράγματα που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σου.

Στα social media πάντως το βράδυ της Παρασκευής και οι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έδειξαν μια αξιοσημείωτη δραστηριότητα και τα hashtags για την Τουρκία “έπιασαν” ταβάνι. Τρόπος του λέγειν φυσικά. Πρόσεξε τι λένε τα εξειδικευμένα εργαλεία:
Το #Turkey, έφτασε στις 61.000 αναφορές στο διάστημα από το βράδυ της Παρασκευής ως και την Κυριακή.
To #TurkeyCoupAttempt έπιασε στο ίδιο διάστημα τις 11.000 αναφορές
Βάλε τώρα ουκ ολίγες αναφορές για τον Ερντογάν (χωρίς τα αμένσιοτα) που έφτασαν στο διήμερο Σαββάτου-Κυριακής τις 80.000 και καταλαβαίνεις τι έγινε.

Ολα αυτά επισκίασαν τη νέα τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, που στο διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής 15 και 16 Ιουλίου άγγιξε τις 25.000 αναφορές.