Υπηρεσία αεροπορικών εισιτηρίων και για την Ελλάδα από τη Google

Υπηρεσία αεροπορικών εισιτηρίων και για την Ελλάδα από τη Google

Διαθέσιμο στη χώρα μας το Google Flights.

Συντάκτης: Deasy @ 06.09.2017

Τη δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και στην Ελλάδα δίνει από σήμερα η Google, με την υπηρεσία Google Flights.

Η νέα υπηρεσία επιτρέπει την αναζήτηση, σύγκριση και το κλείσιμο εισιτηρίων και στoυς Έλληνες ταξιδιώτες, ενώ το μενού της περιλαμβάνει ταυτόχρονα και αρκετές πληροφορίες, χρήσιμες για κάθε καινούριο ταξίδι. Παράλληλα, το Google Flights προτείνει και εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ για πρώτη φορά θα παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο. 

Όλη η διαδικασία αναζήτησης εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσα από το περιβάλλον του Google Flights και μόνο στο τελικό στάδιο της αγοράς ο χρήστης μεταβαίνει είτε στο περιβάλλον της αεροπορικής είτε γνωστών ταξιδιωτικών online υπηρεσιών, όπως η Expedia, για να ολοκληρώσει την πληρωμή. Η αναζήτηση εισιτηρίων αφορά προορισμούς τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού και η υπηρεσία είναι προσβάσιμη και από desktop περιβάλλον αλλά και από την ομώνυμη εφαρμογή για smartphones και tablets.