Εξι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για το Σαββατοκύριακό σου

Εξι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για το Σαββατοκύριακό σου

Συντάκτης: Deasy @ 18.02.2023

Το ChatGPT άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας και τον τελευταίο καιρό κατακλυζόμαστε από εφαρμογές που λένε ότι βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για να κάνουν τη δουλειά μας. Μερικά από αυτά:

ChatGPT, το ξέρεις, μιλάς μαζί του συχνά, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.

https://chat.openai.com/auth/login

Ο Καλλιγράφος θα πάρει το «ξερό» κείμενό σου και θα το μετατρέψει σε χειρόγραφο. Γλυκύτατο, δεν αναγνωρίζει ελληνικά

https://www.calligrapher.ai/

O Καθαριστής Υδατογραφημάτων, θα πάρει μια οποιαδήποτε εικόνα που μπορεί να του δώσεις και να της αφαιρέσει το υδατογράφημα. Παραδόξως εξακολουθεί να λειτουργεί αν και είμαστε βέβαιοι πως εταιρείες όπως η Getty ετοιμάζονται να ξαμολύσουν έναν στρατό δικηγόρων εναντίον του. Χρήση με προσοχή.

https://www.watermarkremover.io/

O Μεταφραστής Deepl κάνει αυτό που νομίζεις, μεταφράζει. Πόσο καλά; Καλύτερα από το Google Translate. Μα είναι αυτό τεχνητή νοημοσύνη. Ε, ένα στοιχείο ευφυίας το έχει

https://www.deepl.com/translator

Ο Βοηθός Κειμενογράφος θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις αν η δουλειά ή το χόμπι σου είναι για κείμενα. Επειδή ρωτάς, εμείς εδώ στο deasy το σνομπάρουμε επιδεικτικά, έχουμε αστείρευτη έμπνευση.

https://copy.ai

Ο Δημιουργός Βίντεο Lumen5 θα κάνει αυτό που φαντάζεσαι, θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να φτιάξεις ένα βίντεο online.

https://lumen5.com/

Ο Ηχολήπτης Lalal θα κάνει την επεξεργασία ήχου παιχνιδάκι. Παίξε με μια ηχογράφηση ή ένα τραγούδι για να δεις τις δυνατότητές του.

https://www.lalal.ai/