5 e-shop για ξεχωριστά δώρα με άρωμα... Χριστουγέννων

5 e-shop για ξεχωριστά δώρα με άρωμα... Χριστουγέννων

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κοντογιάννη @ 14.12.2022

Οι εορταστικές αγορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του μήνα και πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι δώρο θα επιλέξουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι οι γνωστοί σε όλους αναποφάσιστοι καταναλωτές, που συνηθίζουν να ψωνίζουν τελευταία στιγμή. Τόσο αργά που οριακά θα έλεγε κανείς ότι προλαβαίνουν την αλλαγή του χρόνου! Και για να μη λέμε ψέματα, οι περισσότεροι ανήκουμε στην κατηγορία αυτή, αφού πλέον έχουμε στη διάθεση μας μια πληθώρα επιλογών που πολλές φορές μας προκαλεί σύγχυση. Εκτός από αυτό, οι υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου κάνουν τα ψώνια τελευταίας στιγμής μονόδρομο, κάτι που έχει οδηγήσει πολλούς στη λύση: online shopping.

Μεταξύ των πολλών επιλογών που θα βρείτε online, είναι και τα χριστουγεννιάτικά είδη, όπως αναμνηστικά, ημερολόγια, παιχνίδια και άλλα πολλά. Πρόκειται για ένα προσωποποιημένο δώρο που προσφέρει χαρά και σίγουρα οι περισσότεροι θα εκτιμήσουν. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τέσσερα θεματικά e-shop για να διευκολύνουμε τις φετινές χριστουγεννιάτικές αγορές σας:

Christmasshop.gr

Όπως φυσικά εύκολα θα καταλάβετε από το όνομα του συγκεκριμένου e-shop, τα χριστουγεννιάτικα είδη έχουν την τιμητική τους! Είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για όλους τους Christmas lovers, που όσα διακοσμητικά, στολίδια και λαμπάκια κι αν έχουν, πάντα θέλουν να εμπλουτίζουν τη συλλογή τους με κάτι καινούργιο.

Στο christmasshop.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη συλλογή όπως δέντρα, μπάλες, στολίδια, διακοσμητικά, φωτάκια και πολλά ακόμη. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς δώρων, αλλά και να δημιουργήσετε προσωποποιημένα σετ όπως πχ διακοσμητικά για το σαλόνι. Εκτός από το e-shop, μπορείτε να ακολουθήσετε και τις σελίδες του καταστήματος σε Facebook & Instagram, για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες παραλαβές.

Myseason.gr

Το myseason.gr είναι ένα εποχιακό κατάστημα, με ένα εξίσου εξοπλισμένο e-shop για κάθε χριστουγεννιάτικη αγορά. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η κατανομή των δώρων ανά κατηγορία, αλλά και το πλήθος από συλλογές που προσφέρει. Για παράδειγμα, θα βρείτε μια ξεχωριστή συλλογή για χριστουγεννιάτικα από τη Disney ή διακοσμητικά coca-cola.

Οι επιλογές είναι και εδώ πολλές και για όλες τις ηλικίες, αφού μεταξύ των άλλων θα ανακαλύψετε: επιτραπέζια παιχνίδια, καρυοθραύστες, κρεμαστά, διακοσμητικά, στεφάνια – γούρια και άλλα πολλά. Όσο για αυτούς που προτιμούν την αγορά από το φυσικό κατάστημα, στο myseason.gr μπορείτε να κάνετε 3D εικονική περιήγηση σε όλα τα καταστήματα!

Echo Deco

Μια πρόταση που ταιριάζει απόλυτα στους λάτρεις της διακόσμησης που αγαπούν να συνδυάζουν χρώματα και αντικείμενα για ένα αρμονικό αποτέλεσμα, είναι το Echo Deco. Με μια μεγάλη συλλογή από χριστουγεννιάτικά είδη και προτάσεις δώρων, έχετε την επιλογή να μοιράσετε τις αγορές ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι φαν του μινιλαμισμού, μπορείτε να επιλέξετε κάτι ουδέτερο.

Μάλιστα, το πλεονέκτημα του Echo Deco είναι ότι πολλά κομμάτια από τις χειμερινές συλλογές, παρόλο που ταιριάζουν ιδανικά στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μπορούν να παραμείνουν και όταν θα έρθει η φάση του ξεστολίσματος. Και για τους αναποφάσιστους, υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες και συνδυασμοί στο blog του καταστήματος, το οποίο θα βρείτε εντός του e-shop.

The Little Shop

Ένα ξεχωριστό e-shop με πρωτότυπες επιλογές δώρου είναι και το Τhe little shop. Για ό, τι κι αν έχετε σκεφτεί: από χειροποίητα γούρια και διακοσμητικά μέχρι παιχνίδια, δώρα για μωρά ή αξεσουάρ, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που ασχολούνται με διακόσμηση,  όσους δεν παραλείπουν να στολίσουν το σπίτι τους με περίτεχνα γούρια για το νέο έτος και φυσικά για τους λάτρεις των χειροτεχνιών. Μάλιστα, έχετε την επιλογή να παραγγείλετε online αλλά και μέσω τηλεφώνου.