Νέα εφαρμογή του Winbank Mobile

Νέα εφαρμογή του Winbank Mobile

Συντάκτης: Deasy @ 31.05.2017

Μια νέα εφαρμογή για τη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών μέσω κινητού τηλεφώνου προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Το νέο app Winbank Mobile διαθέτει επανασχεδιασμένο και απλούστερο μενού, προσφέροντας αρκετές νέες επιλογές στο χρήστη, όπως η δυνατότητα προσθήκης προσωπικού PIN ή δακτυλικού αποτυπώματος για ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας ή η δυνατότητα επιλογής των προϊόντων που θα εμφανίζονται στο περιβάλλον της εφαρμογής.

Μέσω του νέου winbank mobile, οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να βλέπουν πληροφορίες ή να εκτελούν συναλλαγές για το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών αναγκών τους οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες  συναλλαγές και ανάγκες πληροφόρησης που προσφέρονται μέσω της εφαρμογής είναι:

- Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, προθεσμιακών καταθέσεων, πιστωτικών & προπληρωμένων καρτών για τον τρέχων αλλά και για προηγούμενους μήνες

- Ενημέρωση για το διαθέσιμο ποσό αναλήψεων σύμφωνα με τους περιορισμούς κίνησης κεφαλαίων (Capital Controls)

- Ενημέρωση για δαπάνες που προσμετρώνται για το «αφορόλογητο»

- Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις δανείων

- Ενημέρωση για τους πόντους επιβράβευσης yellows

- Αποστολή ή ανάληψη χρημάτων μέσω της υπηρεσίας Λεφτά στο Λεπτό

- Φόρτιση προπληρωμένων καρτών

- Πληρωμή λογαριασμών

- Πληρωμή καρτών Τράπεζας Πειραιώς ή άλλων Τραπεζών

- Πληρωμή e-παραβόλου

- Μεταφορά χρημάτων και έμβασμα σε Τράπεζα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

- Άμεση (24x7) μεταφορά χρημάτων σε κινητό ή ΑΦΜ

- Ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητού

Αξίζει να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για ξεχωριστή εφαρμογή και όχι αναβάθμιση της προηγούμενης και έτσι διατίθεται ξεχωριστά στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς θα διατηρήσει τη λειτουργικότητα και των δυο εφαρμογών για εύλογο χρονικό διάστημα με στόχο την ομαλή μετάβαση των χρηστών.