Το iPhone έχασε το... κουμπί του

Το iPhone έχασε το... κουμπί του

Συντάκτης: Deasy @ 30.05.2017

Για τους φίλους της Apple και των iPhone είναι μια καλή ιδέα να μάθουν κινεζικά ή να εγγραφούν στις αγγλόφωνες εκδόσεις κινεζικών ΜΜΕ, καθώς όλες οι καλές διαρροές φαίνεται πως από τους συνεργάτες της εταιρείας στη μεγάλη ασιατική χώρα γίνονται.

Σύμφωνα με το DigiTimes που επικαλείται κινεζικό ενημερωτικό μέσο το iPhone 8 που όπως όλα δείχνουν και σε πείσμα των απαισιόδοξων θα είναι το μοντέλο με το οποίο η Apple θα γιορτάσει τα 10 χρόνια της σειράς, δεν θα έχει πλήκτρο. Για την “αφύπνιση” της συσκευής ο κάτοχός της δεν θα έχει παρά να αγγίξει το δάχτυλό του στον ειδικό αισθητήρα που θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη.

Επίσης, το iPhone 8 θα είναι εφοδιασμένο με αισθητήρες υπερύθρων που θα ενισχύσουν, λέει, τη λειτουργικότητα της κάμερας και θα υποστηρίζει αποτελεσματικότερα τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality δηλαδή). Επίσης, η διάσταση της οθόνης θα είναι σε αναολογία 18.5:9 αντί του κλασικού 16:9 που ξέραμε ως σήμερα.

Ολα αυτά χάρη σε διαρροές από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company που αν καταλαβαίνουμε καλά από τα συμφραζόμενα είναι στην αλυσίδα της γραμμής παραγωγής των iPhone και, άρα, κάτι θα ξέρει…