Tο vivo V23 5G με Κορυφαίο Σύστημα Καμερών απογειώνει την Selfie Εμπειρία και βάζει χρώμα στην καθημερινότητά σου

Tο vivo V23 5G με Κορυφαίο Σύστημα Καμερών απογειώνει την Selfie Εμπειρία και βάζει χρώμα στην καθημερινότητά σου

Συντάκτης: Advertorial @ 03.06.2022

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να έχεις ένα smartphone στα χέρια σου που δεν θα ήταν ποτέ ίδιο στη διάρκεια της ημέρας. Ένα smartphone για το οποίο δεν θα χρειαζόταν να επιλέξεις ένα από τα διαθέσιμα χρώματα με τα οποία κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά να συνδύαζε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με την έκθεσή του στο φως;

Το vivo V23 5G είναι ένα τέτοιο smartphone. Μία συσκευή που δεν σου θέτει διλήμματα (να πάρω το μπλε ή το μαύρο;), που σου χαρίζει απλόχερα πλήθος χρωμάτων στη διάρκεια της ημέρας. Από την κλασική sunshine gold απόχρωση με την οποία το γνώρισες στο κατάστημα και σε όλο το χρωματικό φάσμα από ελαφρώς πράσινο και πορτοκαλί έως το μπλε του ουρανού. Όλα τα εκτεθειμένα μέρη της πλάτης του vivo V23 5G αλλάζουν χρώμα όταν το φως του ήλιου πέσει πάνω τους. Χάρη στην τεχνολογία Fluorite AG, το γυαλί της πίσω πλευράς «φωτοσυνθέτει» και δημιουργεί ένα μοναδικό παιχνίδι με τον φωτισμό του περιβάλλοντος.

Το vivo V23 5G έρχεται λοιπόν να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά σου, όμως δεν σε κερδίζει μόνο για αυτό. Αντιθέτως, έρχεται να σου προσφέρει αρκετούς λόγους για να αποτελέσει το επόμενο smartphone σου. Από την προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, έως τον εξοπλισμό και κυρίως τις φωτογραφικές δυνατότητές του, το vivo V23 5G μπορεί να σε κερδίσει για όλα όσα είναι ικανό να σου παρέχει.

 

Οθόνη για κάθε τύπο περιεχομένου

Μπορεί η πλάτη να αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σχεδιαστικής ταυτότητας του vivo V23 5G, αλλά συνολικά το design του τηλεφώνου αποκτά κολακευτικά σχόλια, χάρη στα premium υλικά κατασκευής, τις προσεγμένες γραμμές του και το στιβαρό χαρακτήρα του.

Παραπάνω από θετικές είναι και οι εντυπώσεις που αφήνει η οθόνη του V23 5G, η οποία μπορεί να αποδώσει άριστα κάθε τύπο περιεχομένου. Από τα video και τις φωτογραφίες που αποθανατίζετε με τις κάμερες της συσκευής, έως τις ταινίες ή τα παιχνίδια, η οθόνη του V23 5G είναι πραγματικά απολαυστική. Τεχνολογίας AMOLED, μεγέθους 6,44 ιντσών και ανάλυσης  2400×1080 pixels, η οθόνη προσφέρει ζωντανά χρώματα, πλούσιες διαβαθμίσεις και αποτελεί ένα λαμπερό καμβά προς τέρψη του χρήστη.

 

Διπλή selfie κάμερα και εικόνες υψηλής ποιότητας     

Μπορεί στην Ελλάδα να γνωρίζουμε τη vivo μόλις τώρα με το V23 5G, όμως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμα μέλος του Τοπ 5 των κατασκευαστών smartphones. Η κάμερα, οι φωτογραφικές δυνατότητες αποτέλεσαν για τη vivo ένα βασικό πυλώνα αυτής της επιτυχίας.

Το vivo V23 5G έρχεται να χτίσει πάνω σε αυτήν την παράδοση και να την εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο. Ποντάροντας σε βασικές αξίες, όπως η μεγάλη ανάλυση των φωτογραφιών, αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που έρχονται να κάνουν τη διαφορά. Η διπλή selfie κάμερα είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, με τη vivo να έχει τοποθετήσει στη νέα της συσκευή μία κάμερα υπερυψηλής ανάλυσης 50ΜΡ και μία υπερευρυγώνια 105 μοιρών, έτσι ώστε να μπορείτε να χωρέσετε σε κάθε φωτογραφία ολόκληρη την παρέα σας. Η διπλή selfie κάμερα συνοδεύεται και με ένα προηγμένο αισθητήρα Isocell 3.0, ικανό να προσφέρει εκπληκτική λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα σε κάθε λήψη.

Στις εντυπωσιακές λήψεις συνεισφέρουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που ανιχνεύει τις βασικές λεπτομέρειες του προσώπου σας και το ενισχύει αυτόματα για περισσότερη υφή και ευκρίνεια, ενώ αν θέλετε να προσθέσετε την απαραίτητη ατμόσφαιρα μπορείτε να επιλέξετε έναν από τα τέσσερα φώτα υποστήριξης.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ποιότητα και των video από τη selfie κάμερα, που προσφέρει ανάλυση 4Κ, χαρίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία και στην επεξεργασία των αρχείων.

Στην πλάτη του vivo V23 5G δεσπόζει και η τριπλή κύρια κάμερα, ανάλυσης 64ΜΡ. Χάρη στον υπερυερυγώνιο, αλλά και τον super macro φακό προσφέρει την ευελιξία στους ενθουσιώδεις φωτογράφους να κρατήσουν εντυπωσιακά στιγμιότυπα, κάτω από διάφορα σενάρια χρήσης: φωτογραφίες τοπίου πλούσιες σε χρώματα, πολύ κοντινές λήψεις, ποιοτικά πορτρέτα με ομαλό bokeh, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Μάλιστα,  χάρη στη μεγάλη ευαισθησία στο φως του αισθητήρα της κύριας κάμερας, το vivo V23 5G μπορεί να σας χαρίσει εξαιρετικά όμορφες εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Πλούσιος εξοπλισμός υψηλών απαιτήσεων

Όμως το vivo V23 5G είναι ένα smartphone υψηλών απαιτήσεων σε κάθε τομέα. Ο ταχύτατος επεξεργαστής και η μεγάλη μνήμη RAM των 12GB εξασφαλίζουν υψηλές ταχύτητες και επιδόσεις για κάθε χρήστη. Μάλιστα, για ακόμα καλύτερη εμπειρία το V23 5G, η RAM μπορεί να δανειστεί επιπλέον 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο αν οι απαιτήσεις του χρήστη ξεπεράσουν τα όρια. Έτσι το νέο smartphone της vivo μπορεί να προσφέρει μια premium εμπειρία με ταχύτατη απόκριση, άνεση στο multitasking και το gaming.

To vivo V23 5G συνοδεύεται και με πλούσιο αποθηκευτικό χώρο που φθάνει τα 256GB, οπότε ο χρήστης έχει όλη την απαραίτητη μνήμη για την αποθήκευση φωτογραφιών, video, εφαρμογών και κάθε άλλο είδος αρχείου. Οι τεχνολογικές αρετές του smartphone της vivo περιλαμβάνουν την υποστήριξη 5G δικτύων, WiFi 6ης γενιάς, NFC και Bluetooth 5.2, εξασφαλίζοντας άριστη συνδεσιμότητα σε οποιοδήποτε σενάριο.

Προσθέστε στα παραπάνω την υψηλή χωρητικότητα της μπαταρίας, την ταχεία φόρτιση 44W και εύκολα αντιλαμβάνεστε ότι το V23 5G προσφέρει ένα πλούσιο πακέτο, που πραγματικά θα απολαύσει όποιος σπεύσει να το αποκτήσει.

Το vivo V23 5G είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη vivo και το Vivo V23 5G πάτησε στα παρακάτω links:

vivo

vivo V23 5G