Με τους φορητούς σταθμούς ενέργειας της EcoFlow δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ισχύ

Με τους φορητούς σταθμούς ενέργειας της EcoFlow δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ισχύ

Πείτε αντίο στις γεννήτριες πετρελαίου και αερίου.

Συντάκτης: Advertorial @ 24.05.2022

Αντιμετωπίζετε συχνά το φαινόμενο της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι ή το εξοχικό σας; Είστε φίλος του camping στην ύπαιθρο ή κάποια παραλία στις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σας από την καθημερινότητα; Χρησιμοποιείτε μήπως τροχόσπιτο στις καλοκαιρινές διακοπές σας; Αν απαντήσατε ναι σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω ερωτήματα τότε μάλλον θα έχετε σκεφθεί (αν δεν έχετε αποκτήσει ήδη) και το ενδεχόμενο αγοράς μιας γεννήτριας.

Τώρα έχετε μια ακόμα καλύτερη επιλογή. Άλλωστε, μπορεί η γεννήτρια να έδινε λύση στο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζατε, αλλά γεννούσε και μια σειρά άλλων,  που δημιουργούσαν δεύτερες σκέψεις για το αν θα τη θέσετε σε λειτουργία. Τεράστιος όγκος, που δημιουργούσε πρόβλημα στη μεταφορά της, αδύνατη η χρήση σε κλειστό χώρο, ανυπόφορος θόρυβος και αποπνικτική ατμόσφαιρα, συνθήκες που δεν μπορούσατε να υποστείτε για παραπάνω από μερικά λεπτά και βέβαια απαραίτητη η χρήση καυσίμου (αερίου ή πετρελαίου) που στις σημερινές συνθήκες μάλλον καθιστά ασύμφορη τη χρήση της. Προσθέστε στα παραπάνω και την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Πείτε αντίο λοιπόν στις κλασσικές γεννήτριες και υποδεχθείτε τους φορητούς σταθμούς ενέργειας της EcoFlow. Την εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις το 2016, αλλά προσφέρει ήδη μια ευρεία γκάμα ενεργειακών λύσεων για κάθε ανάγκη, φιλικών προς το περιβάλλον, τα οποία διατίθενται σε περισσότερες από 85 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σ’ αυτές προστέθηκε πρόσφατα και η Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας με την Info Quest Technologies, προσφέροντας την ευχέρεια στους Έλληνες καταναλωτές να γνωρίσουν τα καινοτόμα προϊόντα της EcoFlow, που έχουν συγκεντρώσει αρκετά βραβεία και διακρίσεις από διεθνή Μέσα και πιστοποιημένους φορείς.

 

Δύο σειρές προϊόντων: EcoFlow River και EcoFlow Delta

Είπαμε προηγουμένως ότι το εύρος των φορητών σταθμών ενέργειας της EcoFlow έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη, γι’ αυτό και η εταιρεία έχει χωρίσει σε δύο μεγάλες κατηγορίες τις προτάσεις της. Η σειρά EcoFlow River δίνει έμφαση στην φορητότητα και αποτελεί ιδανική πρόταση για εκείνους που χρειάζονται ενέργεια σε κάποια εξόρμησή τους: στο camping σε μια απομονωμένη παραλία της Νότιας Εύβοιας ή δίπλα στη Νέδα. Τέσσερις επιλογές, τα River, River mini, River Max και River Pro έρχονται να προσφέρουν χωρητικότητα από 210 Wh έως και 720 Wh, με το μέγιστο τους βάρος να φθάνει μέχρι τα 7,7 κιλά και όλα εξοπλισμένα με μια ειδική λαβή, έτσι ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε όπου θέλετε και να φορτίζετε όλες τις συσκευές που έχετε μαζί σας: τα smartphones ή τα φορητά ηχεία, το laptop ή ακόμα και κάποια καφετιέρα, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες πολλαπλών συσκευών, χάρη στις υποδοχές τυπικής πρίζας, USB-A αλλά και USB-C, ανάλογα με το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Αν η φορητότητα είναι το ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης σειράς, το δεύτερο είναι η ταχύτατη φόρτιση χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream, που υπόσχεται ροή ενέργειας με εντυπωσιακό ρυθμό.

Ωραία όλα αυτά θα πείτε, αλλά εύλογα θα αναρωτιέστε που θα φορτίσετε το EcoFlow που αποκτήσατε σε περίπτωση που η χωρητικότητά του δεν σας φθάσει. Με τρεις εύκολους τρόπους θα σας απαντήσουμε: μέσω μιας κλασικής πρίζας, του φορτιστή του αυτοκινήτου σας ή ακόμα ενός ηλιακού πάνελ, που επίσης προσφέρει η EcoFlow.

Επιπρόσθετα, αν επιλέξετε το River Max, η αρθρωτή κατασκευή του σας επιτρέπει δυνατότητα επιλογής χωρητικότητας μεταξύ 288 Wh και 576 Wh, ενώ για οποιοδήποτε μοντέλο μπορείτε να αποκτήσετε μια επιπλέον μπαταρία για να έχετε πάντα μαζί σας την ενέργεια που χρειάζεστε.

Αν η σειρά River απευθύνεται σε ανάγκες μικρής διάρκειας εξορμήσεων, η σειρά EcoFlow Delta έρχεται να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών ή ακόμα και ολόκληρων νοικοκυριών σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και η συγκεκριμένη σειρά απαρτίζεται από τέσσερα μοντέλα (Delta, Delta mini, Delta Max και Delta Pro), με την ισχύ τους να κυμαίνεται μεταξύ 882 Wh και 3600 Wh, ενώ βέβαια μια extra μπαταρία μπορεί εκτοξεύσει τη χωρητικότητα σε πολύ μεγαλύτερα νούμερα.

Πέρα από τις φορητές συσκευές μας, η σειρά Delta μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φόρτισης βασικών οικιακών συσκευών, όπως ψυγεία και πλυντήρια, μέχρι τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα EcoFlow Delta με ενεργοβόρα εργαλεία, όπως τα κομπρεσέρ ή ακόμα και με εξωτερικές δραστηριότητες, όπως ο φωτισμός και ο ήχος ενός μεγάλου χώρου. Πόσο μεγάλου; Η EcoFlow προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε έως και 25 σταθμούς EcoFlow Delta, που διευρύνει τα όρια πέρα από κάθε φαντασία. Με λίγα λόγια, τα ExoFlow Delta το ιδανικό back up για τη λειτουργία του σπιτιού ή οποιουδήποτε άλλου χώρου.

Τα τέσσερα μοντέλα EcoFlow Delta, όπως και εκείνα της River, υπόσχoνται και ταχύτατο γέμισμα της δικής τους μπαταρίας, σε ποσοστό 0-80% μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.


Τα ηλιακά πάνελ EcoFlow προσφέρουν μια ολοκληρωμένη, «πράσινη» λύση

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η φόρτιση των σταθμών EcoFlow γίνεται με τρεις τρόπους, όμως αν θέλετε μια πλήρως πράσινη λύση η εταιρεία προσφέρει την ευχέρεια απόκτησης και των δικών της ηλιακών πάνελς.

Τρία μοντέλα, από 110W έως 400 W, προσφέρουν εξαιρετική αποδοτικότητα, δυνατότητα χρήσης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού φέρουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό και τη σκόνη (IP67 και ΙΡ68) και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το μονοκρυσταλλικό πάνελ των 110W έρχεται με θήκη προστασίας που γίνεται και βάση, το πάνελ των 160W είναι η χρυσή τομή μεταξύ ισχύος και φορητότητας (έχει βάρος 7 κιλά), ενώ στο πάνελ των 400W η προστατευτική θήκη μετατρέπεται σε βάση με δυνατότητα περιστροφής έως και 90 μοίρες, για να «αιχμαλωτίζει» όσο το δυνατό περισσότερο ήλιο.

 Αν μέχρι τώρα η απόφαση απόκτησης μιας γεννήτριας ήταν γεμάτη διλήμματα, τα προϊόντα της EcoFlow διώχνουν κάθε πιθανή αμφιβολία και δεύτερη σκέψη. Χάρη στην απίστευτη ευελιξία τους, την ταχεία φόρτισή τους, τις δικλείδες ασφάλειας που διαθέτουν και τον εύκολο χειρισμό τους (ακόμα και μέσω ενός smartphone, χάρη στο ομώνυμο app), τα προϊόντα της EcoFlow αποτελούν την ιδανική επιλογή. Μια επιλογή που σέβεται και τις ανάγκες σας, αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα εδώ https://www.infoquest.gr/el/ecoflow ή επικοινωνήστε  στο e-mail : Ecoflow@info.quest.gr