5 gadgets ιδανικά για Χριστουγεννιάτικο δώρο

5 gadgets ιδανικά για Χριστουγεννιάτικο δώρο

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κοντογιάννη @ 20.12.2021

Πολλές φορές, η επιλογή δώρου για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο γίνεται αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, καθώς πάντα θέλουμε να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα προσφέρει χαρά και ευγνωμοσύνη. Ένα σημαντικό κριτήριο που μπορούμε να λάβουμε υπόψιν για ένα επιτυχημένο και ταυτόχρονα χρήσιμο δώρο, είναι οι καθημερινές συνήθειες και ο τρόπος ζωής. Να αγοράσουμε δηλαδή κάτι που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ή ενδεχομένους στους νέους στόχους που έχει θέσει κάποιος. Ορισμένες προτάσεις για όσους αγαπούν την τεχνολογία και τα gadgets είναι οι εξής:

Xiaomi Mi Watch Lite

Μια συσκευή- σύμμαχος στη καθημερινή άσκηση και διατήρηση της ευεξίας είναι το Xiaomi Mi Watch Lite. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό με ματ φινίρισμα αλλά και εναλλασσόμενο λουράκι με παράλληλη αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Είναι ιδανικό για παρακολούθηση κάθε μορφής άσκησης όπως τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ποδηλασία, περπάτημα, κολύμπι κ.α. Ταυτόχρονα, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του ύπνου αλλά και του καρδιακού παλμού, λόγω του αισθητήρα 6 αξόνων που περιέχει. Ακόμη, το λογισμικό του επιτρέπει τη συγκρατημένη κατανάλωση ενέργειας, ώστε με μια μόνο φόρτιση να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για ώρες.

HUAWEI Band 4

Ένα ακόμη smartwatch που εντυπωσιάζει είναι το HUAWEI Band 4. Πρόκειται για ένα νεανικό ρολόι με λεπτό λουράκι σιλικόνης αλλά και ευανάγνωστη οθόνη 0,96 ιντσών.

Μέσω της τεχνολογίας HUAWEI TruSeen μετρά τους παλμούς της καρδιάς, ενώ παρέχει και υπενθυμίσεις σε περίπτωση που ξεπερνούν το μέγιστο μέσο καρδιακό ρυθμό! Επιπλέον, σε επίπεδο ενέργειας, δε χρειάζεται να το φορτίζετε συνέχεια, καθώς προσφέρει αυτονομία που φτάνει τις 9 ημέρες.

Με λίγα λόγια, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για όσους έχουν επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την ποιότητα ζωής.

 SONY EXTRA BASS


Το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του gaming ή ακόμη και όσους δεν αποχωρίζονται το Νetflix είναι τα ασύρματα ακουστικά EXTRA BASS της Sony. Λόγω του μικρού μέγεθος και βάρους τους προσφέρουν πολύωρη άνετη ακρόαση, με αρκετά ικανοποιητικά μπάσα. 

Ο σχεδιασμός τους και συγκεκριμένα η ρυθμιζόμενη δομή του στηρίγματος κεφαλής, μειώνει τους κραδασμούς, ώστε να μεταφέρεται ο ήχος, όπως ακριβώς είναι. Μπορείτε να τα συνδέσετε με οποιαδήποτε συσκευή μέσω Bluetooth, ενώ η λειτουργία NFC παρέχει τη δυνατότητα ακρόασης με ένα άγγιγμα!

Mi True Wireless

Τα True Wireless ακουστικά της Xiaomi είναι ένα μοντέρνο και κομψό δώρο που μπορείτε να χαρίσετε σε όσους αρέσουν τα gadget με... φινέτσα! Συνδέονται μέσω του Bluetooth 5.0. σε κάθε συσκευή όπως smartphones και tablets αλλά και συσκευές αναπαραγωγής.

Τοποθετούνται πολύ εύκολα στα αυτιά αφού ζυγίζουν μόλις 4,2 γραμμάρια, ενώ ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση δε δημιουργούν κανενός είδους ενόχληση. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα τους όμως είναι η διάρκεια μπαταρίας. Μπορείτε δηλαδή να τα χρησιμοποιείτε συνεχόμενα για 4 ώρες όταν ακούτε μουσική σε κάποιο ταξίδι, είτε παρακολουθείτε κάποια ταινία.

Turbo-X Opus

Μια καλή επιλογή για αυτούς που αγαπούν τη μουσική και τη διασκέδαση είναι το ασύρματο ηχείο Opus της Turbo-X. Με ισχύ 20W για παραγωγή ήχου και μοντέρνο σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική συσκευή για να απογειώσετε κάθε φιλική μάζωξη με τις αγαπημένες σας playlist!

Μπορεί να συνδεθεί με κάθε συσκευή μέσω Bluetooth 4.2, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να απαντάτε και στις φωνητικές κλήσεις.  Ακόμη, οι υποδοχές AUX-in και microSD επιτρέπουν τη σύνδεση του ηχείου με συμβατές πηγές ήχου όπως MP3 players, αλλά και κάρτες μνήμης.