Huawei Watch GT2 Pro: το νέο smartwatch ορίζει το στυλ και τη φυσική σου κατάσταση

Huawei Watch GT2 Pro: το νέο smartwatch ορίζει το στυλ και τη φυσική σου κατάσταση

Στη διάρκεια του Huawei month έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις μαζί με ένα σημαντικό δώρο.

Συντάκτης: Advertorial @ 16.10.2020

Απίθανο design, εκατοντάδες προγράμματα άθλησης και προπόνησης, προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης. Για μια ακόμα φορά η Huawei υπογράφει ένα υπερσύγχρονο smartwatch, που έρχεται να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας απαιτητικός καταναλωτής, ένας απαιτητικός και πολυάσχολος χρήστης.  Το ολοκαίνουργιο Huawei Watch  GT2 Pro είναι εδώ και σε προκαλεί να το αποκτήσεις.

Ναι, πλέον ο κινεζικός κολοσσός δεν είναι γνωστός μόνο για τα εξαιρετικά smartphones, με τις προηγμένες φωτογραφικές δυνατότητες και τις εντυπωσιακές επιδόσεις. Αντιθέτως, η ισχυρή παρουσία της Huawei έχει εξαπλωθεί σε αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα laptops, τα tablets αλλά και κάθε είδους wearables. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στον τομέα των έξυπνων ρολογιών οι πωλήσεις της εταιρείας στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 260%, με χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά τους. Το Huawei Watch GT2 Pro έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία τους και την παράδοση που χτίζει η εταιρεία στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Huawei Watch GT 2 Pro: πάρε τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου

Το νέο smartwatch ξεχωρίζει για το εξαιρετικό design του και τις λιτές αλλά όμορφες γραμμές του. Ο premium χαρακτήρας του συνοδεύεται από αντίστοιχα υλικά υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνουν κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και κεραμική πίσω επιφάνεια. Χαρακτηριστικά, που έρχονται να ενισχύσουν τις θετικές εντυπώσεις που αποσπάει η AMOLED οθόνη 1,39 ιντσών στην απεικόνιση των πληροφοριών, τη λειτουργικότητά της και την απόκριση στις εντολές του χρήστη.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, που σίγουρα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή ενός ρολογιού, το Huawei Watch GT2 Pro ξεχωρίζει για τις εξελιγμένες δυνατότητές του. Δυνατότητες, που το μετατρέπουν σε πραγματικό σύμμαχο της υγείας και της φυσικής κατάστασής σου. Το νέο smartwatch της Huawei προσφέρει περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ) διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση. Μπορεί να σε ακολουθεί παντού, ακούραστα, χωρίς τον κίνδυνο να ξεμείνεις από μπαταρία, αφού η αυτονομία του φθάνει έως και τις δύο εβδομάδες. Επιπλέον, είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι της Huawei που μπορεί να φορτιστεί ασύρματα, με την ταχύτητα φόρτισης να είναι τόσο γρήγορη ώστε μετά από μόλις πέντε λεπτά να εξασφαλίζεις 10 ώρες λειτουργίας.

Μαζί με όλα τα παραπάνω έρχονται λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση του ύπνου, των καρδιακών παλμών, του άγχους αλλά και του κορεσμού οξυγόνου του αίματος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καρπό του χεριού σου. Επιπρόσθετα, η εμπειρία ολοκληρώνεται με χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα διαχείρισης της κάμερας του smartphone από την οθόνη του αλλά και η αναπαραγωγή μουσικής (λειτουργώντας ως music player) ή η αποδοχή τηλεφωνικών κλήσεων, χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο.


Δώρο με κάθε αγορά τα Huawei Freebuds 3i

Το Huawei Watch GT2 σου δίνει όμως ένα ακόμα λόγο να το αποκτήσεις, αφού κατά τη διάρκεια του Huawei month (έως δηλαδή και τις 31 Οκτωβρίου) με κάθε αγορά του θα πάρεις δώρο και τα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds 3i, με τεχνολογία active noise cancelling.

Tα Freebuds 3i είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα των τεχνολογικών συσκευών σου, που θα σου προσφέρει να απολαύσεις hands free τις τηλεφωνικές συνομιλίες με εξαιρετική ποιότητα και να απομονωθείς αποκλειστικά στη μουσική σου, χάρη στην ενεργή απομόνωση θορύβου. Ο πλούσιος ήχος και η μεγάλη αυτονομία (πάνω από 3,5 συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής) συνδυάζεται και με μία σειρά χαρακτηριστικών που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, όπως:

- Διπλό πάτημα για παύση/επανέναρξη της μουσικής ή απάντηση/τερματισμός μιας τηλεφωνικής κλήσης

- Αυτόματη παύση της μουσικής με την αφαίρεση των ακουστικών από το αυτί

- Αυτόματη παύση της μουσικής σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης και επανέναρξη με τον τερματισμό της.

Επιπρόσθετα, τα Freebuds 3i είναι ο ιδανικός σύντροφος για το Huawei Watch GT2 Pro, καθώς μπορούν να συνδεθούν απευθείας με το ρολόι. Έτσι τις ώρες της γυμναστικής που θέλεις να ακούς μουσική μπορείς να το κάνεις, χωρίς να έχεις μαζί σου και το smartphone.