Βitmore WTab1001:  το πρώτο «2 σε 1» Windows Tablet από την Info Quest

Βitmore WTab1001: το πρώτο «2 σε 1» Windows Tablet από την Info Quest

Συντάκτης: Deasy @ 13.03.2015

Τη διάθεση του πρώτου δικού της «2 σε 1» Windows Tablet ξεκινάει η Info Quest, η οποία παρουσίασε στην ελληνική αγορά το Bitmore  WTab1001. Ένα μοντέλο που συνδυάζει tablet και laptop σε μια συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν σα να βρίσκονται μπροστά στον υπολογιστή τους, χωρίς να χάνουν τη χαρά και τη φορητότητα που προσφέρει ένα tablet.

Το WTab1001 διαθέτει μεγάλη ΙPS οθόνη  των 10,1’’, Windows 8.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστή Ιntel Atom με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, 32GB μνήμη flash και θύρες HDMI και USB. Επιπλέον, το πλήρες πληκτρολόγιο με Touchpad που συνοδεύει το προϊόν  μετατρέπει στη στιγμή το tablet σε έναν εύχρηστο φορητό υπολογιστή, ιδανικό για όσες εφαρμογές απαιτούν πληκτρολόγηση, όπως η επεξεργασία κειμένου και η διαχείριση του e-mail. 

Μαζί με τη συσκευή παρέχεται εντελώς Δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με  όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου,  Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive δωρεάν για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και  60 λεπτά Skype world το μήνα (επίσης δωρεάν) για  κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

To νέο Βitmore WTab1001, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό  κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 199,90 ευρώ.