Huawei FreeBuds 4: με active noise cancellation και δώρο το Huawei Band 4

Huawei FreeBuds 4: με active noise cancellation και δώρο το Huawei Band 4

Συντάκτης: Deasy @ 16.07.2021

Ξεκίνησε η διάθεση των ασύρματων ακουστικών Huawei FreeBuds 4, των πρώτων ακουστικών με τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) Active Noise Cancellation (ANC). Χάρη στη λειτουργία ANC, το ελαφρύ βάρος τους, την υψηλή ποιότητα ήχου που αποδίδουν και τις δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας που προσφέρουν, τα HUAWEI FreeBuds 4 αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση αγοράς. Παράλληλα, για το πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας τους στη χώρα μας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων συνοδεύονται με δώρο το Huawei Band 4.

Τα Huawei FreeBuds 4 είναι τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Ανιχνεύοντας αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες, τα ακουστικά μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών. Είναι το πρώτο ζευγάρι open-fit ακουστικών που χρησιμοποιεί τεχνολογία dual-microphone noise cancellation: τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους.

Απόκριση συχνότητας έως 40kHz για πιο καλύτερη ακρόαση

Τα Huawei FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα σύνθετο διάφραγμα από Liquid Crystal Polymer (LCP), το οποίο υποστηρίζει εύρος συχνοτήτων έως 40kHz, παρέχοντας υψηλή ποιότητα ήχου. Με ελάχιστες απώλειες , ο ήχος ακούγεται πιο πλούσιος και πιο πλήρης. Eίναι εξοπλισμένα με ένα dynamic οδηγό  14,3 χιλιοστών, που παράγει πιο βαθύ και πιο εντυπωσιακό μπάσο.

Όσον αφορά την απόδοση μπάσων, τα Huawei FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο βελτιστοποίησης μπάσων (bass enhancement engine), έναν αγωγό μπάσου (bass tube) και ένα motherboard για να σχηματίσουν μια πλήρως οχυρωμένη κοιλότητα ήχου. Σε σύγκριση με τα FreeBuds 3, τα απολύτως αεροστεγή Huawei FreeBuds 4 βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του μπάσου, αυξάνοντας την έντασή του κατά 15%.

Με το ANC απενεργοποιημένο, τα νέα ακουστικά προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν  2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία “quick charge”, έπειτα από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορούν να παρέχουν 2,5 ώρες ηχητικής απόλαυσης, οπότε οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το επίπεδο της μπαταρίας όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή όταν βιάζονται.

 

Άνετη εφαρμογή, ελαφρύ βάρος, εκλεπτυσμένο design

Η άνεση είναι κλειδί για τη διασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας χρήστη Σε σύγκριση με τα προγενέστερα FreeBuds 3, τα Huawei FreeBuds 4 έχουν υποστεί 13 βελτιστοποιήσεις για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια. Επιπλέον, έχουν περάσει από τρεις επιπλέον βελτιώσεις στη συνολική καμπυλότητα τους, για καλύτερη εφαρμογή. Η σειρά βελτιστοποιήσεων όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει επίσης ενισχυμένη απόδοση ANC.

Η θήκη φόρτισης των Huawei FreeBuds 4 είναι μόλις 21,2 χιλιοστά και ζυγίζει μόνο 38 γραμμάρια, είναι δηλαδή κατά 6,3% μικρότερη και κατά 20,8% ελαφρύτερη από την προηγούμενη. Διαθέτει συμμετρικό και εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχέδιο, με απλοϊκή αλλά εξελιγμένη αισθητική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων και Ceramic White και Silver Frost.

 

Έξυπνη Συνδεσιμότητα

Αξιοποιώντας το οικοσύστημα συσκευών της Huawei και την κορυφαία τεχνογνωσία στην ασύρματη συνδεσιμότητα, τα FreeBuds 4 προσφέρουν διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως ζεύξη εγγύτητας (proximity pairing), pairing μέσω cloud, σύνδεση με δύο συσκευές (dual device connection) και Κέντρο Διασύνδεσης Ήχου (Audio Connectivity Centre). Τα ακουστικά είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS ή Android), ανεξαρτήτως κατασκευαστή και με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI η οποία διαθέτει EMUI, από smartphone μέχρι tablet και laptop , παρέχοντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και μια απολαυστική εμπειρία  ήχου στους καταναλωτές, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στα ασύρματα ακουστικά.

Τέλος, με την  λειτουργία dual device connection τα Huawei FreeBuds 4 συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για smartphone, tablet, υπολογιστή, smartphone ή έξυπνη οθόνη Huawei ή οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή Android, iOS ή Windows, οποιεσδήποτε δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν στα HUAWEI FreeBuds 4 την ίδια στιγμή.