Huawei Freebuds 4i: απίστευτος ήχος, σε απίστευτη τιμή

Huawei Freebuds 4i: απίστευτος ήχος, σε απίστευτη τιμή

Με Active Noise Cancellation και δώρο ένα Huawei Band 4

Συντάκτης: Advertorial @ 13.04.2021

Για πολλά χρόνια τα ακουστικά με λειτουργία Active Noise Cancellation ήταν ένα ακριβό αξεσουάρ. Αποκλειστικά ενσύρματα και Over Ear, με βαριά και μεγάλα ακουστικά, τα συναντούσαμε σε σπίτια επαγγελματιών γύρω από το χώρο της μουσικής ή σε ερασιτέχνες, εραστές του καλού ήχου και της πιστής απόδοσης κάθε νότας μιας μελωδίας ή ενός τραγουδιού.

Όμως, βασικός κανόνας της τεχνολογίας είναι ότι με την εξέλιξή της δεν παρατείνει τους αρχικούς περιορισμούς της. Έτσι στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων είδαμε τα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου να γίνονται ασύρματα, να μικραίνουν σε μέγεθος, να μετατρέπονται σε in ear, κερδίζοντας όλο και περισσότερες ομάδες πληθυσμού.

Οι συχνοί ταξιδιώτες με αεροπλάνο, οι commuters με μετρό ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αθλητές που χρειάζονται μια μουσική συντροφιά στην άσκησή τους, αλλά και οι φίλοι της τεχνολογίας που σπεύδουν να αποκτήσουν πρώτοι τις συσκευές που πιστεύουν ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Όμως η πανδημία έφερε και νέες ανάγκες στο προσκήνιο. Το σπίτι μετατράπηκε και σε σχολική αίθουσα, γραφείο, προσωπικό γυμναστήριο συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα όλα τα μέλη της οικογένειας στον ίδιο χώρο. Κι όπως όλοι καταλάβαμε καλά αυτό το διάστημα όσο πιο πολλά άτομα μαζεύονται στον ίδιο κλειστό χώρο τόσο περισσότερος και ο θόρυβος που παράγεται. Τα ασύρματα ακουστικά με Active Noise Cancellation έγιναν must ή wanna have gadget για κάθε μέλος της οικογένειας.

Με τα νέα Freebuds 4i η Huawei έρχεται να ικανοποιήσει αυτήν την ανάγκη σε κάθε οικογένεια, κατεβάζοντας το κόστος των active noise cancelling ακουστικών σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου αλλά με κορυφαία επίπεδα πιστότητας και απόδοσης.

 

Μικρά σε μέγεθος, τεράστια σε απόδοση

Με κόστος μόλις 89 ευρώ τα Huawei Freebuds 4i όσο μικρά είναι σε μέγεθος άλλο τόσο τεράστια είναι στην απόδοση που προσφέρουν.

Σύμφωνα με τη Huawei, για τα Freebuds 4i έχει αναπτύξει ένα αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου, που βασίζεται στις συνθήκες που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, οι δημόσιες συγκοινωνίες, ένα σιδηροδρομικό σταθμό κ.α. που περιλαμβάνουν το 99% των τυπικών σεναρίων ήχου. Η ειδική αυτή λειτουργία βελτιστοποιεί το Active Noise Cancellation, παρέχοντας στους χρήστες αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου. Η αποκλειστική τεχνολογία “beamforming” επιτρέπει στα μικρόφωνα να «πιάνουν» με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη, το σύστημα διπλού μικροφώνου διαθέτει ειδικό αγωγό για να μειώνει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο του αέρα και η τεχνολογία μείωσης θορύβου AI φιλτράρει τον επιπλέον θόρυβο. Έτσι ο χρήστης απολαμβάνει μια κρυστάλλινη εμπειρία κλήσης ή μουσικής, όταν περπατάει, τρέχει ή κάνει ποδήλατο.  

Προφανώς και τα Huawei FreeBuds 4i δεν λειτουργούν μονίμως με τη λειτουργία ANC μονίμως ενεργοποιημένη. Αντίθετα, η λειτουργία Awareness Mode επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε το περιβάλλον χωρίς να βγάλουν τα ακουστικά, όμως όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες οι χρήστες μπορούν με ένα μικρή πίεση του ακουστικού να περάσουν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode. και αντιστρόφως.

Εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία των νέων ακουστικών, με τα Freebuds 4i να εξασφαλίζουν 10 ώρες ακρόασης μουσικής, με μια πλήρη φόρτιση. Όμως, ακόμα και όταν χρειαστεί να μπουν στην πρίζα τα Freebuds 4i είναι 2 φορές ταχύτερα στη φόρτιση από τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζοντας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης έως και 4 ώρες μουσικών ή τηλεφωνικών ακροάσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί όμως και στο σχεδιασμό των Freebuds 4i. Ξεκινώντας από τη θήκη, η οποία ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη των χεριών κατά τη μεταφορά τους και ταυτόχρονα τοποθετείται απρόσκοπτα στο γραφείο χωρίς να ταλαντεύεται. Τα ίδια τα Freebuds 4i διακρίνονται για το εργονομικό design και το μικρό βάρος, που δεν κουράζουν το αυτί, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση, ενώ 3 σετ ear tips διαφορετικού μεγέθους στο κουτί, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

Όπως είπαμε και προηγουμένως τα Freebuds 4i απευθύνονται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Έτσι είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λειτουργικά (smartphones, laptops, tablets, Android, iOS, Windows) επιτρέποντας σε εκείνον που θα τα επιλέξει κάθε σενάριο χρήσης. Για τις τηλεδιασκέψεις ή την τηλεκπαίδευση μεγάλων και μικρών μέσω υπολογιστή και tablet ή για τις τηλεφωνικές κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο.

Αν και όλα τα παραπάνω είναι ικανοί λόγοι για να επιλέξεις τα Freebuds 4i η Huawei σου δίνει έναν ακόμα, καθώς μέχρι τις 18 Απριλίου με κάθε σετ ακουστικών παίρνεις δώρο και ένα Huawei Band 4 για να παρακολουθείς τους βασικούς δείκτες άσκησης και υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr