Mήνας νέων λανσαρισμάτων, προσφορών και προνομίων από τη Huawei

Mήνας νέων λανσαρισμάτων, προσφορών και προνομίων από τη Huawei

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 22.09.2020

Μία νέα μεγάλη γκάμα σύγχρονων συσκευών αναμένεται να λανσάρει στο αμέσως επόμενο διάστημα η Huawei, συνοδεύοντας τις προπαραγγελίες τους με σημαντικές προσφορές, στο πλαίσιο της νέας ενέργειας Huawei Month, που θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου. Επιπρόσθετα, η εταιρεία συνεχίζει να εμπλουτίζει το οικοσύστημά της, προσθέτοντας νέες σημαντικές εφαρμογές τοπικού ενδιαφέροντος στο AppGallery, οι οποίες θα συνοδεύονται από σημαντικά προνόμια για τους καταναλωτές, συνολικής αξίας έως και 780 ευρώ.

 

Νέα προϊόντα καταφθάνουν στην ελληνική αγορά

Στο πλαίσιο του “Huawei Month” η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων που καταφθάνουν σύντομα στην ελληνική αγορά. Ανάμεσα σ’ αυτά συναντάμε τα Watch GT2 Pro, το Watch GT FIT και την ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT2,  που αποτελούν τα νέα «έξυπνα» ρολόγια της Huawei με υψηλή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης). Επιπλέον, σχεδόν ταυτόχρονα θα δούμε στην ελληνική αγορά τα Freebuds Pro, την εξελιγμένη έκδοση των  wireless ακουστικών της Huawei, με Intelligent Active Noise Cancellation που αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και ενεργοποιεί την κατάλληλη ρύθμιση ακύρωσης εξωτερικού θορύβου), όπως επίσης και το οκταπύρηνο smartphone P Smart 2021. Τέλος, λίγες ημέρες αργότερα καταφθάνουν τα ολοκαίνουργια ελαφριά πολυλειτουργικά λάπτοπ υψηλών επιδόσεων MateBook X και MateBook 14 και  τα νέα τάμπλετ για κάθε χρήση MatePad T10 και MatePad T10s.

Στο πλαίσιο του Huawei Month το λανσάρισμα των συσκευών θα συνοδευτεί με σημαντικές προσφορές για τη διαδικασία προπαραγγελιών που περιλαμβάνουν:

-       Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT 2 Pro διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τα Freebuds 3i

-       Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT 2 - White διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά Mirror Smart Scale 

-       Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT FIT διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά Mirror Smart Scale,

ενώ για τα FreeBuds Pro και το P Smart 2021 η ακριβής ημερομηνία διάθεσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επίσης, στα πλαίσια του “Huawei Month” η Huawei προχωράει σε μεγάλες εκπτώσεις μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου σε γνωστά προϊόντα, όπως τα smartphones P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P, το λάπτοπ MateBook D 14", αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

 

Νέες σημαντικές εφαρμογές στο Huawei AppGallery

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω λανσαρίσματα η Huawei ανακοίνωσε μία σειρά από νέες εφαρμογές  που πρόσφατα εντάχθηκαν στο AppGallery, όπως επίσης και εκείνες που θα ενταχθούν στο άμεσο μέλλον. Ενδεικτικά, στις νέες προσθήκες περιλαμβάνονται οι εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. 

Ειδικότερα, η αρχή έγινε ήδη με την εφαρμογή €πιστροφή App της Eurobank, ενώ σε λίγες ημέρες θα ενταχθεί και το Eurobank Mobile App για τραπεζικές συναλλαγές, φέρνοντας τη συγκεκριμένη Τράπεζα πρώτη ανάμεσα στις υπόλοιπες ελληνικές Τράπεζες στο οικοσύστημα της Huawei.

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 eυρώ σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

Αναλυτικά, τα προνόμια που μπορούν να διεκδικήσουν οι χρήστες του Huawei AppGallery περιλαμβάνουν:

- Με το download των εφαρμογών Eurobank Mobile App και €πιστροφή  App κερδίζουν επιστροφή από 50 έως 500 ευρώ.

- Δωρεάν καφές για 15 ημέρες  μέσω της εφαρμογής efood.

- Κέρδος 30 ευρώ συνολικά για μετακινήσεις με ταξί (3 ευρώ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.

- Χρήση της εφαρμογής xe.gr με όλα τα προνόμια των premium συνδρομητών της, για 6 μήνες.

- 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.

Έκπτωση σε 3 παραγγελίες ειδών super market μέσω της εφαρμογής e-Fresh.

Έκπτωση στο parking έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

H περίοδος προσφορών Huawei Month θα διαρκέσει από  21 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei.