Δεύτερος γύρος παρουσίασης για το Galaxy Z Fold 2

Δεύτερος γύρος παρουσίασης για το Galaxy Z Fold 2

Συντάκτης: Deasy @ 31.08.2020

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε αναπάντητα στο event του Αυγούστου για τη δεύτερη γενιά του αναδιπλούμενου smartphones της αναμένεται να δώσει αύριο η Samsung, η οποία ανακοίνωσε ένα δεύτερο unpacked event, με πρωταγωνιστή το Galaxy Z Fold 2.

Η συγκεκριμένη συσκευή είχε εν μέρει παρουσιαστεί στο προηγούμενο event της κορεατικής εταιρείας, με την τελευταία να εμβαθύνει σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ωστόσο να αφήνει αναπάντητα στοιχεία που αφορούσαν τον εξοπλισμό της. Αυτά αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο, με την Samsung να έχει προγραμματίσει μία παρουσίαση, στο teaser της οποίας πρωταγωνιστεί το εν λόγω τηλέφωνο.

 

Στο teaser της εταιρείας δεν εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη παρουσίαση θα είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένη στο Galaxy Z Fold 2 ή θα παρουσιαστούν και κάποιες επιπλέον συσκευές.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι η κορεατική εταιρεία έχει προγραμματίσει ένα ακόμα online event και για τις 2 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται να είναι ένα διήμερο στο οποίο θα μοιραστεί κάμποσα νέα.