Η Δικαιοσύνη αναλαμβάνει το «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Η Δικαιοσύνη αναλαμβάνει το «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Συντάκτης: Deasy @ 21.08.2020

Λίγες ώρες μόλις παρέμεινε στον «αφρό» του Facebook το γκρουπ που υποστήριζε την άποψη πως κανένα παιδί δεν πρέπει να πάει στο σχολείο με μάσκα, καθώς στην υπόθεση ενεπλάκη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και η Δικαιοσύνη.

Το γκρουπ έφτασε χθες Πέμπτη να έχει γύρω στα 30.000 μέλη και όπως παρατήρησαν πολλοί προσεκτικοί άνθρωποι η σχετική σελίδα είχε δημιουργηθεί στις 9 Φεβρουαρίου με τίτλο «Το γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο» με δημοσιεύσεις που περιείχαν ανέκδοτα, memes κ.τ.λ.

Η σελίδα του γκρουπ άλλαξε στις 19 Αυγούστου, μόλις την περασμένη Τετάρτη, όπου οι διαχειριστές του (που προφανώς θα κληθούν από τον εισαγγελέα) το μετονόμασαν με το θέμα για τις μάσκες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ολοκλήρωσε την έρευνα και αποστέλλει τα σχετικά στοιχεία στην αρμόδια εισαγγελία για τα περαιτέρω.  Η συγκεκριμένη σελίδα έχει βγει offline είτε επειδή την  «έριξε» το Facebook είτε επειδή την έσβησαν οι διαχειριστές της, ενώ άλλα γκρουπ με αντίστοιχη θεματολογία περιορίζονται σε μερικές εκατοντάδες μέλη.