Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε smartphone και smartwatch;

Γιατί να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε smartphone και smartwatch;

Μπορείς να έχεις και τα δύο πληρώνοντας μόνο το ένα. 1 συν 1 συν ακόμα 1 smartphone για να το κάνεις δώρο.

Συντάκτης: Deasy @ 13.12.2019

Δεν είμαστε λίγοι εκείνοι που αν σταθούμε μπροστά από μία χριστουγεννιάτικη βιτρίνα μάλλον παρασυρόμαστε και θέλουμε να αγοράσουμε ότι είναι μπροστά στα μάτια μας. Λίγο ο στολισμός των καταστημάτων, λίγο η καλύτερη ψυχολογία μας, λίγο ακόμα το χαρούμενο κλίμα, όλα μαζί μας ανεβάζουν την αγοραστική διάθεση και έχουμε μια ακατάσχετη επιθυμία να αγοράσουμε πολλά μικρά και μεγάλα δώρα για τα κοντινά μας πρόσωπα αλλά και εμάς τους ίδιους.

Κάπου εκεί όμως που είμαστε στο… συννεφάκι, αρχίζουν να λειτουργούν οι δεύτερες σκέψεις. Μαζί με ένα δάκτυλο που κινείται επιδεικτικά και δείχνει προς την πλευρά μας. «Όχι δεν θα ξεπεράσεις το όριο στο budget που έχεις βάλει». «Έχεις και ένα ταξίδι να πας, το θυμάσαι;» «Τον επόμενο μήνα πρέπει να πληρώσεις το νέο τρίμηνο στα δίδακτρα του μικρού». «Να σου θυμίσω ότι ήθελες να κάνεις αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας». Το συννεφάκι διαλύεται, οι μικροί και μεγάλοι στόχοι για το μέλλον υπερισχύουν και μπαίνουμε στη διαδικασία επιλογών: το τζάκετ ή το ημίπαλτο; παιχνίδια ή ρούχα για τον μικρό; παπούτσια, παντελόνι ή φόρεμα; Ο μύθος από τον Άη Βασίλη που θα μας φέρει όλα όσα θέλουμε από την καμινάδα έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια και τελικά φθάνουμε στο ταμείο με πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που θα θέλαμε πραγματικά.

Από τα παραπάνω διλήμματα, τα φετινά Χριστούγεννα θα πρέπει να βγάλεις από τη λίστα εκείνο ανάμεσα στην επιλογή ενός καινούργιου smartphone ή ενός smartwatch. Διέγραψέ το! Δεν χρειάζεται να κάνεις επιλογή. Οι φετινές χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Αποκτώντας ένα κορυφαίο smartphone της Huawei, φεύγεις από το ταμείο με ένα ακόμα smartphone αλλά και το καλύτερό της smartwatch. Με μία αγορά δηλαδή παίρνεις συνολικά τρία προϊόντα για εσένα (αν το δεύτερο σου όνομα είναι Σκρουτζ) ή ένα για εσένα και δύο δώρα για τα κοντινά σου πρόσωπα. Δηλαδή 1+1+1 τεχνολογικά στολίδια, με μία μόνο αγορά.

Τι περιλαμβάνει όμως η χριστουγεννιάτικη προσφορά;

Καταρχάς ένα από τα κορυφαία smartphones στον τομέα της φωτογραφίας. Το Huawei P30 Pro, βραβευμένο ως «Best smartphone 2019-2020» από τον οργανισμό EISA, το Huawei P30 για λήψη φωτογραφιών σε όλες τις συνθήκες και το ολοκαίνουργιο Huawei Nova 5T με τις πέντε κάμερες και δυνατότητα λήψης πορτραίτων ακόμη και στο σκοτάδι.

 

Αγοράζοντας ένα από τα παραπάνω αφού εξασφαλίζεις ότι θα τραβήξεις τις καλύτερες φωτογραφίες των γιορτών η Huawei σου δίνει επιπλέον και τα δύο παρακάτω δώρα: το smartphone Y5 2018, που μπορείς να το χαρίσεις στο παιδί σου, στον πατέρα σου ή στο φίλο/φίλη σου αλλά και το κορυφαίο smartwatch Watch GT. To έξυπνο ρολόι με την εντυπωσιακή αυτονομία των περίπου 15 ημερών, τις δυνατότητες καταγραφής κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας ή και μέτρησης ύπνου, που μπορεί να το έχετε μαζί σας ακόμα και στην κολύμβηση αφού είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα.

Αν λοιπόν το δίλημμα μέχρι τώρα ήταν να σε βρει η νέα χρονιά με ένα νέο καλύτερο smartphone ή με ένα smartwatch, βγες από το κουτί γιατί μπορείς να έχεις και τα δύο στην τιμή του ενός.

Η προσφορά 1+1+1 της Huawei ισχύει από τις 12.12.2019 μέχρι τις 12.1.2020 σε όλα τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://consumer.huawei.com/gr