Συνεργασία Samsung και Universal Pictures Home Entertainment για το περιεχόμενο

Συνεργασία Samsung και Universal Pictures Home Entertainment για το περιεχόμενο

Συντάκτης: Deasy @ 08.04.2019

Τη συνεργασία τους για remastering γνωστών τίτλων με HDR10+ ανακοίνωσαν η Samsung και η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής και διανομής περιεχομένου, Universal Pictures Home Entertainment (UPHE).

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Samsung Electronics και η UPHE σχεδιάζουν να διαθέσουν ένα εύρος επιλογών σε καινούριους και υπάρχοντες τίτλους με HDR10+ τεχνολογία, για να παρέχουν στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, σε διάφορες οθόνες. Σύμφωνα με τη Samsung, η τεχνολογία HDR10+ προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και αντίθεση, εξασφαλίζοντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία τηλεθέασης.

Η συνεργασία αυτή δεν είναι η πρώτη για τη Samsung, η οποία από την ίδρυση του HDR10+ LLC τον Αύγουστο του 2017, έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες, όπως κινηματογραφικά studios και παρόχους OTT υπηρεσιών, με στόχο να οδηγήσει τις εξελίξεις και να επεκτείνει το οικοσύστημα. Επιπλέον της Κορέας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ, η Samsung θα συνεχίσει να ενδυναμώνει τις συνεργασίες γύρω από το πρόγραμμα πιστοποίησης και λογοτύπου HDR10+ και σε άλλες χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης και λογοτύπου HDR10+ αποτελείται από την ανταλλαγή λεπτομερών προδιαγραφών τεχνολογίας και δοκιμών, την παροχή λογοτύπου πιστοποίησης και οδηγού χρήσης και την πιστοποίηση της συσκευής μέσω εργαστηριακών δοκιμών από ανεξάρτητο συνεργάτη. Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.hdr10plus.org.