Νέα συνδυαστικά προγράμματα Vodafone Giga Family

Νέα συνδυαστικά προγράμματα Vodafone Giga Family

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 18.03.2019

Στο λανσάρισμα νέων συνδυαστικών προγραμμάτων που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας των νοικοκυριών προχώρησε η Vodafone. Τα νέα Vodafone Giga Family συνδυάζουν υπηρεσίες κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης, προσφέροντας διπλάσια data στο κινητό όταν συνδυάζεται με σταθερό.

Ειδικότερα, η οικογένεια των νέων προγραμμάτων αποτελείται από τα:

- Vodafone Giga Family Start. Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 500’ ομιλίας, 500 SMS προς όλους, το Social Pass για κάθε μέλος καθώς και 2,4GB δεδομένων (1,2GB x 2) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους οι δύο συνδέσεις. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με  απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).

- Vodafone Giga Family Plus. Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 1500’ ομιλίας, 1500 SMS προς όλους, το Social PASS για κάθε μέλος καθώς και 3GB x 2 (6GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).

- Vodafone Giga Family Max. Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 3000 SMS προς όλους, τα Social & Video PASS για κάθε μέλος καθώς και 6GB x 2 (12GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά).

Όλα τα προγράμματα Vodafone Giga Family προσφέρουν με ελάχιστη επιπλέον μηνιαία χρέωση τη δυνατότητα κατανάλωσης των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας και για κλήσεις προς κινητά και σταθερά της ΕΕ. Ακόμη, μπορούν να συνδυαστούν και με καρτοκινητά Vodafone ώστε κάθε καρτοκινητό να απολαμβάνει επιπλέον 500MB και 1.000 ενδοοικογενειακά λεπτά ομιλίας.