Δωρεάν επικοινωνία για τους κατοίκους στην Κω

Δωρεάν επικοινωνία για τους κατοίκους στην Κω

Συντάκτης: Deasy @ 21.07.2017

Τη δική τους υποστήριξη προσφέρουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στους κατοίκους της Κω, που χτυπήθηκε από το σημερινό μεταμεσονύχτιο μεγάλο σεισμό.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσαν οι Cosmote και Wind προσφέρουν δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σε όλους τους συνδρομητές τους, ιδιώτες και εταιρικούς, συμβολαίου ή καρτοκινητής, από σήμερα μέχρι και τις 28 Ιουλίου η πρώτη και μέχρι 31 Ιουλίου η δεύτερη. Από την πλευρά της η Vodafone προσφέρει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 600 SMS και 600 ΜΒ επίσης μέχρι τις 31 Ιουλίου. Ταυτόχρονα και οι τρεις εταιρείες προχωρούν στην αναστολή της διαδικασίας φραγής των συνδέσεων για το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ στην ανακοίνωση της Cosmote σημειώνεται ότι επίσης μέχρι τις 28 Ιουλίου όλα τα καρτοτηλέφωνα του νησιού είναι δωρεάν για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά τηλέφωνα.

Από την πλευρά της η Forthnet στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι αναστέλλει τη διαδικασία φραγής των συνδέσεων (Internet, τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης) μέχρι τις 27 Αυγούστου, ενώ παρέχει δωρεάν επίσκεψη τεχνικού και αντικατάσταση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που καταστράφηκε λόγω του σεισμού. Τέλος, στους πελάτες της συνδρομητικής πλατφόρμας που επιθυμούν επανασύνδεση δεν θα χρεωθεί το αντίστοιχο τέλος.