Αυτή η εφαρμογή θα σου πει πόσο έντονη είναι η online παρουσία σου

Αυτή η εφαρμογή θα σου πει πόσο έντονη είναι η online παρουσία σου

Συντάκτης: Deasy @ 03.04.2018

Αν η χρονιά τελείωνε τώρα θα την χαρακτηρίζαμε ως τη χρονιά της αφύπνισης, αφού στη διάρκειά της πολλοί άνθρωποι γύρω μας συνειδητοποίησαν ποιο είναι το κόστος της συμμετοχής τους στην ψηφιακή καθημερινότητα των κοινωνικών δικτύων.

Είμαστε, όμως, μόλις στο ένα τέταρτο της χρονιάς και θα κρατήσουμε επιφυλάξεις, στο μεταξύ όμως η Kaspersky δημιούργησε μια υπηρεσία όπου μπορείς να δεις τα ψηφιακά σου αποτυπώματα.

Η υπηρεσία “στεγάζεται” στη διεύθυνση fforget.me και για να τη χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να συνδεθείς μαζί της μέσω Facebook, πράγμα απολύτως λογικό διότι για πάρα πάρα πολύ κόσμο η παρουσία στο Facebook είναι ταυτόσημη με την online δραστηριότητα.

Αναλόγως της δραστηριότητας που έχεις αναπτύξει στο Facebook θα χρειαστεί να περιμένεις. Ισως περισσότερο από όσο ίσως θα θεωρούσες. Ας πούμε πως σε μερικούς από εμάς εδώ στο deasy, χρειάστηκε να πάμε για καφέ, να τον πιούμε, να πάρουμε ένα δυο φιλαράκια στο τηλέφωνο, να τσεκάρουμε άσχετα πράγματα και γενικώς να κάνουμε αρκετά πράγματα στο μεταξύ και να σκεφτείς πως δεν είμαστε και οι εντελώς απόλυτα σούπερ ντούπερ δραστήριοι στο Facebook.

Το αποτέλεσμα είναι μια καταγραφή της online παρουσίας όπως αυτή ξεκινά από το Facebook αλλά μπορεί να εκτείνεται και πέρα από αυτό. Μη σου το χαλάσουμε, δοκίμασέ το και πες μας τις εντυπώσεις σου.