5 χρήσιμα gadgets για την τηλεόραση

5 χρήσιμα gadgets για την τηλεόραση

Κάτω από 100 ευρώ

Συντάκτης: Deasy @ 17.10.2016

Η τηλεόραση ήταν και παραμένει η κεντρική συσκευή ψυχαγωγίας στο σαλόνι σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις επάνω της κάποιες ακόμα μικροσυσκευές που θα σε κάνουν να την αγαπήσεις περισσότερο. Οι επιλογές που προσφέρει η ελληνική αγορά είναι αρκετές και εξαρτάται από τη διάθεση και τις ανάγκες σου αλλά και το ποσό που είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις. Εμείς σου προτείνουμε 5, με κόστος κάτω από 100 ευρώ.

 

Microsoft Wireless Display Adapter – 69,99 ευρώ

Το Microsoft Wireless Display Adapter σου προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρεις ασύρματα περιεχόμενο από τις φορητές συσκευές στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις σε μια πολύ μεγάλη επιφάνεια παρουσιάσεις, βίντεο ή φωτογραφίες που έχεις δημιουργήσει με το laptop ή το κινητό σου τηλέφωνο. Συνδέεται στην είσοδο HDMI και στη θύρα USB (για να φορτίζεται) της τηλεόρασης, κατόπιν στο δίκτυο WiFi του σπιτιού σου. Τέλος, συνδέεις τη φορητή συσκευή σου πάνω σ’ αυτό. Είναι συμβατό με λειτουργικά Windows 10 και 8.1.

 

Sony TV camera CMU-BR200 – 79 ευρώ

Είναι συμβατή με πολλά μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της Sony και θα σας επιτρέψει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ. Συνδέεται μέσω USB θύρας στην τηλεόραση και τοποθετείται ως επί τω πλείστον στο άνω πλαίσιο της. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την εφαρμογή Skype που υπάρχει στην τηλεόραση και να ξεκινήσετε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαθέτει ένα αρκετά ευαίσθητο μικρόφωνο, αυτόματη εστίαση και προσφέρει ποιότητα εικόνας στα 720p.

 

Google Chromecast II – 49 ευρώ

Μια ακόμα συσκευή streaming περιεχομένου που συνδέεται σε μια ελεύθερη θύρα HDMI στην τηλεόρασή σου. Θα σου επιτρέψει να απολαμβάνεις online ψηφιακό περιεχόμενο από τις φορητές σου συσκευές αλλά και τον υπολογιστή σου, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών δωρεάν, αφού συνδέσεις το Chromecast με το WiFi δίκτυο του σπιτιού σου. Είναι συμβατό με πλήθος λειτουργικών.

 

Devolo dLAN 500 duo - 69,99 ευρώ

Η Devolo είναι γνωστή για τις συσκευές της που προσφέρουν την ευχέρεια να επεκτείνεις την εμβέλεια του WiFi δικτύου σου χρησιμοποιώντας τις πρίζες του ηλεκτρικού ρεύματος. Ναι, τα powerlines της γερμανικής εταιρείας δεν απευθύνονται μόνο στην τηλεόραση αλλά τοποθετώντας το δεύτερο προσαρμογέα κοντά σ' αυτήν έχεις τη δυνατότητα να τη συνδέσεις στο Internet χρησιμοποιώντας και την επιλογή του Ethernet καλωδίου (αν δεν υποστηρίζει WiFi). Μάλιστα, οι δύο θύρες Εthernet του dLAN 500 duo θα σου επιτρέψουν να συνδέσεις με τον ίδιο τρόπο μία ακόμα συσκευή που μπορεί να έχεις στο σαλόνι σου (π.χ. την παιχνιδοκονσόλα).

 

Philips Soundbar HTL 1190B - 99 ευρώ

Ωραία η μεγάλη εικόνα και τα ζωντανά χρήματα της τηλεόρασης αλλά και ο ήχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Μια προσιτή λύση για να αυξήσεις την εμπειρία είναι η ηχόμπαρα της Philips. Προσφέρει ωραίο surround ήχο και μπορεί επίσης να συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με τη φορητή σου συσκευή για την αναπαραγωγή μουσικής. Μια ακόμα επιλογή είναι και η θύρα USB στην οποία μπορείς να συνδέσεις ένα USB stick με μουσικά κομμάτια.