Μεγα-μηνύματα στο Twitter

Μεγα-μηνύματα στο Twitter

Συντάκτης: Deasy @ 11.09.2017

Για όσους δεν μπορούν να περιορίσουν τη σκέψη τους στους 140 χαρακτήρες του Twitter υπάρχουν λύσεις μέσω εφαρμογών αλλά υπάρχει και η ιδέα των “αλυσιδωτών” tweets, δηλαδή διαδοχικών μηνυμάτων που έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.

Το πρόβλημα της πρώτης προσέγγισης είναι ότι για να διαβάσεις το μήνυμα “βγαίνεις” ουσιαστικά απο το περιβάλλον του Twitter, ενώ στη δεύτερη περίπτωση αν δεν το κάνεις καλά κινδυνεύεις να φτιάξεις ένα κουβάρι από tweets που δεν έχουν συνοχή, άσε που στο μεταξύ θα παρεμβληθούν μηνύματα άλλων χρηστών που θα “κόβουν” τη ροή.

Οπως φαίνεται το Twitter ετοιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει την αποστολή διαδοχικών μηνυμάτων με μία κίνηση. Σχετικές πληροφορίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει (πού αλλού;) στο Twitter και όπως φαίνεται η σχετική δυνατότητα θα παρέχεται μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Android και iOS.

 

Εφόσον δούμε αυτή τη λειτουργία στην πράξη, το όριο των 140 χαρακτήρων θα έχει ουσιαστικά παρακαμφθεί από το ίδιο το Twitter και αυτό ίσως αλλάξει -προς το χειρότερο- τον χαρακτήρα του μέσου. Πάντως σκέψεις για αύξηση στον αριθμό των χαρακτήρων που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ένα tweet δεν υπάρχουν για την ώρα.