Συλλεκτικές εκδόσεις Johnnie Walker με AR τεχνολογία

Συλλεκτικές εκδόσεις Johnnie Walker με AR τεχνολογία

Συντάκτης: Deasy @ 13.12.2019

Δύο συλλεκτικές εκδόσεις για τη συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO παρουσίασε το γνωστό ουίσκι Johnnie Walker. Οι εκδόσεις “A Song of Ice” και  “A Song of Fire”, που δανείζονται το θέμα τους από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones, διαθέτουν επίσης ένα διασκεδαστικό feature, χάρη στην AR τεχνολογία, ζωντανεύοντας τον Ανταρόλυκο και το Δράκο (δύο κλασικά εμβλήματα της σειράς) από τις φιάλες στις οθόνες των κινητών τηλεφώνων.

Τα δύο νέα αυτά σκοτσέζικα ουίσκι, αντικατοπτρίζουν την περίπλοκη σχέση μεταξύ των δύο Οίκων Stark και Targaryen, της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του HBO, με έμβλημα των Ανταρόλυκο και τον Δράκο αντίστοιχα.

Οι φίλοι της σειράς και του ουίσκι μπορούν να ζήσουν την AR εμπειρία μπαίνοντας από το κινητό τους στο www.got.johnniewalker.com. Στη συνέχεια, μέσα από το digital αυτό περιβάλλον, σκανάρουν με το κινητό τους τη συλλεκτική φιάλη και βλέπουν ένα από τα δύο μυθικά πλάσματα να παίρνει «σάρκα και οστά» στην οθόνη τους. Μέσω της εμπειρίας AR, οι χρήστες εκτός από την ευκαιρία να μεταφερθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Game of Thrones, μπορούν επίσης να απομονώσουν και να κατεβάσουν σκηνές από αυτό που εκτυλίσσεται στο κινητό τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους στα social media.

Οι δύο αυτές συλλεκτικές φιάλες Johnnie Walker “A Song of Ice” και “Α Song of Fire”, διαδέχονται τη συλλεκτική φιάλη White Walker by Johnnie Walker, που λανσαρίστηκε το 2018. Είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, σε περιορισμένο αριθμό και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με προτεινόμενη τιμή λιανικής των 700ml, τα 36,38 ευρώ και 36,52 ευρώ με 40,2% και 40,8% αλκοόλ κατ’ όγκο αντίστοιχα.